ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΓΩΤΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ»

Μεγάλη διάκριση πέτυχε ο chef-pattiseur Νικόλαος Νερολαδάκης και τα ζαχαροπλαστεία «Κωνσταντινίδης», καθώς κατέκτησε την πρώτη θέση στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Παγωτού, υπερτερώντας τον σκληρό ανταγωνισμό από οκτώ διαφορετικές Ευρωπαϊκές χώρες. Τον διαγωνισμό διοργάνωσε το κλαδικό περιοδικό διεθνούς φήμης Gelato μαζί με την Ακαδημία Ιταλικού Παγωτού και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Steigenbeger, στο Βερολίνο.

Οι διαγωνιζόμενοι, κατά τη διάρκεια της τελικής τους δοκιμασίας, αναμετρήθηκαν στην παρασκευή παγωτού με γεύση μάνγκο και σοκολάτα. Ο Chef έχοντας ως γνώμονα τα αγνά και ποιοτικά υλικά που χρησιμοποιεί καθημερινά, οδηγήθηκε σε αυτή την πολύ σημαντική ευρωπαϊκή καταξίωση.

Τα ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδηαπέδειξαν για άλλη μια φορά πως μικρές και γλυκές δημιουργίες όπως ένα καλό παγωτό, όταν φτιάχνεται με πραγματικό μεράκι και αγνά υλικά, έχει τη δυνατότητα να απογειώσει και τις πέντε αισθήσεις ακόμα και του πιο αυστηρού κριτή.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.