ΝΕΟ CONCEPT ΠΡΩΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ TITANIA

 

Το ΤΙΤΑΝΙΑ, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά, προχώρησε στη δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου conceptγια ένα καλό και σωστό πρωινό, υλοποιώντας στην πράξη το ρητό «η καλή μέρα, από το πρωί φαίνεται»! Το όνομα του νέου αυτού εγχειρήματος συνοψίζεται στο: «breakfast for a new day».

Πρόκειται για ένα concept που ικανοποιεί τις ξεχωριστές διατροφικές ανάγκες κάθε επισκέπτη. Πέραν των κλασσικών επιλογών ενός Ευρωπαϊκού και Αμερικανικού τύπου πρωινού, το Τιτάνια ενισχύει τις light καιhealthy επιλογές ικανοποιώντας τη διεθνή τάση του υγιεινού και ολοκληρωμένου διατροφικά πρωινού.                        

Με αυτό τον τρόπο ο Executive Chef του Ξενοδοχείου Χρήστος Τζιλήρας σχεδίασε ένα πλούσιο μπουφέ που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του γνωστού ξενοδοχείου να λάβουν την απαιτούμενη ενέργεια μέσα απόυγιεινές επιλογές χαμηλής θερμιδικής αξίας, επιλογές πλούσιες σε πρωτεΐνες, σε υδατάνθρακες, σίδηρο, φυτικές ίνες, λιπαρά οξέα, αντιοξειδωτικά και άλλα θρεπτικά συστατικά, ικανοποιώντας κάθε τύπο διαιτολογίου.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.