ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Εξαιρετική πρωτοβουλία! Ευχόμαστε να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα και οι ομογενείς στις ΗΠΑ, στον Καναδά στην Αυστραλία κλπ. να μπορούν να βρουν και να προμηθευτούν τα ελληνικά προϊόντα, τα οποία προέρχονται από τον πλούτο της ελληνικής γης!!! Τα ελληνικά προϊόντα έχουν, σύμφωνα με ειδήμονες που έχουν ασχοληθεί δραστήρια με το θέμα, μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό και μακάρι ο αριθμός των καταστημάτων τα οποία τα διαθέτουν να έχει αυξηθεί!!!

«Αυτές τις γιορτές αγοράστε ελληνικά» είναι το κεντρικό μήνυμα των 4 διαφημιστικών βίντεο εταιρείας που υποστηρίζει τα ελληνικά προϊόντα στις μεγαλύτερες κοινότητες ομογενών όπως των ΗΠΑ, του Καναδά, της Αυστραλίας  αλλά και όπου υπάρχουν Έλληνες
Μια νέα καμπάνια με τίτλο «Αυτές Τις Γιορτές Αγοράστε Ελληνικά» (This Holiday Season Buy Greek) ξεκίνησε για την υποστήριξη ελληνικών προϊόντων εκτός Ελλάδας και κυρίως σε περιοχές όπου υπάρχει μεγάλο ποσοστό ομογενών, όπως στις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Αυστραλία.
Η καμπάνια ήταν ιδέα του ελληνικού e-shop της Αμερικής Doromu.com, και γυρίστηκε από τον Έλληνα σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μουσούλη στο Hollywood της Καλιφόρνια.
Στα τέσσερα διαφορετικά βίντεο πρωταγωνιστούν τρεις ηθοποιοί οι οποίοι τραγουδούν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στα αγγλικά αλλά με τον δικό τους ελληνικό τρόπο. Η εκστρατεία αυτή αποσκοπεί στο να υπενθυμίσει στον κόσμο να αγοράσει ελληνικά προϊόντα αυτή την εορταστική περίοδο.
Αν κάθε ομογενείς προσπαθεί να αγοράσει ελληνικά προϊόντα, είναι κάτι που υποστηρίζει σημαντικά τις ελληνικές εξαγωγές σε μια περίοδο όπου η Ελλάδα έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τις σοβαρές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.