ΑRT-ATHINA …20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ

Any plans for the week?On the 16-19 May, Art-Athina 2013 brings together significant Greek and foreign art galleries, cultural institutions, curators, collectors, art critics and art lovers. http://bit.ly/13dc27w

Είκοσι χρόνια μετά τη διοργάνωση της πρώτης ελληνικής art fair το 1993 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αιθουσών Τέχνης, η Art-Athina παραμένει το σημαντικότερο ετήσιο εικαστικό γεγονός στη χώρα, η μοναδική Διεθνής Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης! Φέτος γιορτάζεται η 18η διοργάνωση και θα διεξαχθεί από τις 16 έως και τις 19 Μαΐου 2013 στο Κλειστό Π. Φαλήρου (γήπεδο TaeKwonDo).

Η Art – Athina, πιστή στους αρχικούς στόχους της για προβολή της σύγχρονης ελληνικής εικαστικής σκηνής και ανάπτυξη εποικοδομητικού διαλόγου με το παγκόσμιο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι, συνεχίζει την ανοδική πορεία της, μέσα από μια διαδικασία συνεχούς ανανέωσης και εξέλιξης τόσο προς τη δομή όσο και προς το περιεχόμενό της.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης, που θεσμοθέτησε και καθιέρωσε την έκθεση, σε συνεργασία με την εταιρεία EuroΜare, που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, δημιούργησαν για την Art-Athina 2013 ένα πρόγραμμα πολυσυλλεκτικό, με τη συμμετοχή πάνω από 800 καλλιτεχνών, από τέσσερις ηπείρους, δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας σε πείσμα των καιρών.

Η παράλληλη παρουσία ελληνικών και ξένων αιθουσών τέχνης, καλλιτεχνών, μουσείων, ιδρυμάτων και καλλιτεχνικών εκδόσεων αποτελεί μια μοναδική συγκυρία συνένωσης όλου του εικαστικού χώρου, προσφέροντας στους επισκέπτες την πιο ολοκληρωμένη εικόνα του.

Πληροφορίες εκδήλωσης:

Γήπεδο Tae Kwon Do (Κλειστό Π. Φαλήρου)
Μωραϊτίνη 2, 10445, Π. Φάληρο

Διάρκεια έκθεσης: 16 – 19 Μαΐου 2013

Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη 16 Μαΐου: 19:00 – 22:30 (είσοδος μόνο με πρόσκληση)
Παρασκευή 17 Μαΐου: 14:00 – 21:00
Σάββατο 18 Μαΐου: 12:00 – 21:00
Κυριακή 19 Μαΐου: 12:00 – 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Γενική είσοδος: 7 €
Μειωμένο: 5 € (παιδιά κάτω των 12 ετών, μαθητές, φοιτητές, μέλη του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδας, άτομα άνω των 65 ετών)

Δείτε όλους τους συμμετέχοντες και τις παράλληλες εκδηλώσεις στο http://www.art-athina.gr/2013/el/

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.