Η 3η ΕΚΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ»

 

 

Στον εκθεσιακό χώρο στην Αθήνα στο μετρό του Συντάγματος θα πραγματοποιηθεί 4-8 Μαρτίου 2014 η 3η Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών ¨»Ελλάδος Γεύσεις».
Οι δύο προηγούμενες ήταν, κατά γενική ομολογία επιτυχημένες, προσπάθειες και η ΠΑΣΕΓΕΣ στηρίζοντας έμπρακτα τον αγροτικό-παραγωγικό τομέα και το τουριστικό προϊόν που ποικιλότροπα συνδέεται μ’ αυτόν, θέτει ως σκοπό της έκθεσης την ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων που προσφέρουν τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και την καταξίωση στην συνείδηση του αθηναίου καταναλωτή της ελληνικής περιφέρειας ως γαστρονομικού τουριστικού προορισμού.

Μήνυμα είναι : «Κάθε μέρα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα στο τραπέζι μας»
Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε εμπράκτως μαζί , σε μία αγορά με τεράστιες δυνατότητες και καταναλωτικό ενδιαφέρον. Η δύσκολη οικονομική συγκυρία, άλλαξε πλέον τις συνήθειες όλων μας, επιφέροντας δομικές αλλαγές και στο καθημερινό τραπέζι μας, βάση ερευνών που δείχνουν ότι 8 στους 10 προτιμούν πλέον τα Ελληνικά ποιοτικά προϊόντα.

Κύριοι στόχοι είναι της έκθεσης είναι:

(α) Η ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή και επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων.

(β) Η προσπάθεια για την τόνωση των συναλλαγών της αγοράς του κλάδου μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων.

(γ) Η προβολή των παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ως ανταγωνιστικών.

(δ) Η πληρέστερη ενημέρωση του καταναλωτή από τα εκτιθέμενα προϊόντα μέσω των εκδηλώσεων ( γευσιγνωσίες , ειδικές τιμές κλπ.) των επιχειρήσεων.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.