ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ AEGEAN CUISINE!

Συνάντηση ενημέρωσης για το νέο πρότυπο πιστοποίησης Aegean Cuisine και τη νέα διαδικασία ένταξης στο Δίκτυο αναμενόταν ότι θα πραγματοποιούταν  την Πέμπτη 10 Απριλίου στις 17:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο και στα γραφεία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων σε Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Πάρο, Σαντορίνη και Τήνο.

Τα μέλη εστιάτορες του Δικτύου Aegean Cuisine, καθώς και οι εστιάτορες και παραγωγοί τοπικών προϊόντων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Δίκτυο, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στη συνάντηση αυτή, όπου θα παρουσιαζόντουσα από στελέχη της TUV Hellas το Νέο Πρότυπο Πιστοποίησης και η νέα διαδικασία επιθεώρησης, πιστοποίησης και ένταξης των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης στο Δίκτυο Aegean Cuisine. Στη συνάντηση θα συζητιόταν  και η υπό διαμόρφωση διαδικασία ένταξης παραγωγών τοπικών προϊόντων.

Με σκοπό την εξασφάλιση της απαιτούμενης αξιοπιστίας και εγκυρότητας συμμετοχής των επιχειρήσεων στο Δίκτυο Aegean Cuisine, καθώς και της διεθνούς ανάδειξης του κύρους και της προβολής του δικτύου, η εταιρεία πιστοποίησης TUV HELLAS, από τις πλέον αναγνωρισμένες διεθνώς και έγκριτες εταιρείες του χώρου, επεξεργάσθηκε το Νέο Πρότυπο Πιστοποίησης και την Νέα διαδικασία επιθεώρησης, πιστοποίησης και ένταξης των εστιατορίων στο Δίκτυο Aegean Cuisine.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα παραπάνω θέματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον κ. Γιώργο Καλώστο, τηλ. 22810 89142, fax: 22810 86555, e-mail:gkalostos@cycladescc.gr.

 

 

Πηγή: http://www.naxosnow.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.