ΘΕΣΜΟΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

Η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας Θράκης πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace, το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014.
Η πολύ μεγάλη προσέλευση και ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων επιβεβαίωσε το στόχο των διοργανωτών να καταγραφεί ως ένας θεσμός για την ετήσια συνάντηση των ανθρώπων του τουρισμού.
Όπως κάθε χρόνο ο Σύλλογος επιβραβεύει στελέχη και παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού.
Φέτος ο πρόεδρος κ. Παναγιώτης Ζελελίδης με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ επέδωσε στον κ. Γιάννη Μπουτάρη Δήμαρχο Θεσσαλονίκης αναμνηστική πλακέτα.
Όπως εξήγησε ο κ. Παναγιώτης Ζελελίδης ο δήμαρχος τιμάται για τις προσπάθειες που κατέβαλε για την ανάπτυξη και προώθηση του τουριστικού ρεύματος στη Θεσσαλονίκη. Αξίζει να σημειωθεί οτι οι διανυκτερεύσεις αυξήθηκαν κατά 15% στη Βορειοελλαδική πρωτεύουσα σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, χάρη βεβαίως και στον καθημερινό αγώνα που καταβάλλουν όλοι οι εργαζόμενοι στον τουριστικό κλάδο. Ευχαριστώντας ο Δήμαρχος για την τιμή που του έγινε, διαβεβαίωσε οτι οι προσπάθειές του θα συνεχιστούν με μεγαλύτερη ένταση.
Μέρος των εσόδων της εκδήλωσης θα διατεθεί στο σωματείο “ΘΕΡΜΑΪΔΕΣ”, το παράρτημα Θεσσαλονίκης της μη κυβερνητικής οργάνωσης “Παναθηναϊκή, Πανελλαδική Οργάνωση Γυναικών” για την ενίσχυση του έργου της που είναι η επέκταση της παιδοκαρδιολογικής κλινικής του ΑΧΕΠΑ. Είναι η πρώτη φορά που ο Σύλλογος προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και συμβάλλει σ’ένα τόσο φιλανθρωπικό έργο.
Στην εκδήλωση, που στηρίχθηκε ένθερμα από την κοινωνία της Θεσσαλονίκης, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της, παρέστησαν γενικοί διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων, μέλη της ένωσης τουριστικών γραφείων Μακεδονίας Θράκης, τουριστικοί πράκτορες, επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου.
Το ειδικό menu 6 πιάτων και τα κρασιά βασίστηκαν σε εκλεκτά τοπικά προϊόντα προερχόμενα από τη Μακεδονία και τη Θράκη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.