ΔΥΟ ΝΕΑ 5ΑΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΜΑΙΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Δύο νέα 5αστερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα, κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες για να μπούνε δυνατά, με το που θα έρθει ο Μάιος, στη τουριστική αγορά της Χαλκιδικής. Πρόκειται για το Blue Lagoon Princess και το Ikos Olivia- που και τα δύο θα βρέχονται από τα νερά του Τορωναίου, σε απόσταση περίπου 6- 6,5 χλμ. το ένα από το άλλο – αναβαθμίζοντας σημαντικά τη τουριστική υποδομή της χερσονήσου, αποκαλύπτει η Άννη Kαρολίδου στη voria.gr. Να σημειωθεί ότι ο όμιλος Blue Lagoon διαθέτει στο χαρτοφυλάκιό του ξενοδοχειακές μονάδες 5 και 4 αστέρων στα νησιά της Κω και της Καρπάθου και επέκτεινε τη δράση του και στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας με το Blue Lagoon Princess μισθώνοντας και αποπερατώνοντας την εν λόγω επένδυση της εταιρίας «Δούρος ΑΕ».

Τα νούμερα, σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις δεν τα γνωρίζουμε ακριβώς, αλλά οπωσδήποτε, συνολικά, από διαφορετικούς επενδυτές, έχουν  τοποθετηθεί σε γη και εγκαταστάσεις περί τα 70 εκατ ευρώ και πλέον. Σε αυτά τα δύο all inclusive ξενοδοχεία, θα απασχολούνται 550 ή και περισσότεροι εργαζόμενοι, ενώ όπως πληροφορείται η Voria.gr, ήδη οι κρατήσεις από τις δυτικοευρωπαϊκές αγορές (Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο, αλλά και Ολλανδία, Γαλλία) είναι ικανοποιητικές και εγγυώνται πολύ μεγάλες πληρότητες ακόμη και για τη φετινή, πρώτη, σεζόν λειτουργίας τους.

Στις Καλύβες Πολυγύρου, στη παραλία του οικισμού, πρόκειται να λειτουργήσει το «Blue Lagoon Princess», ξενοδοχείο που ιδιοκτησιακά ανήκει στη Eurotel της οικογένειας Δούρου, αλλά το οποίο διαχειρίζεται η αλυσίδα Blue Lagoon Group του κ. Νίκου Ζαχαριά. Ο όμιλος Blue Lagoon διαχειρίζεται άλλα πέντε ξενοδοχεία, τέσσερα στη Κω και ένα στην Κάρπαθο.

Το «Blue Lagoon Princess», δυναμικότητας 250 δωματίων, είναι νεόδμητο, σε αρχιτεκτονική χωριού και χαρακτηρίζεται από το μεγάλο αριθμό πισινών,  ενώ διαθέτει και εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα. Όπως πληροφόρησε ο group manager κ. Κώστας Μιχαηλίδης, σε αυτή τη φάση ολοκληρώνεται η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων, το κεντρικό κτήριο στο οποίο βρίσκεται η reception, το κέντρο spa αλλά και εστιατόρια, ενώ προχωρά και ο εξοπλισμός των δωματίων. Ήδη, για το συγκεκριμένο premium all inclusive συγκρότημα, υπάρχουν κρατήσεις από την Αγγλία, τη Γερμανία, το Βέλγιο κα.

Την 1η Μαίου, ανοίγει και το Ikos Olivia στη Γερακινή, το δεύτερο ξενοδοχείο που έχουν εντάξει στη κοινή τους αλυσίδα, την Ikos Resorts, η ΣΑΝΗ Α.Ε. και το αμερικανικό επενδυτικό κεφάλαιο, Oak Tree.

Mε το Ikos Olivia, όπως έχει ξαναγραφεί, το άλλοτε Gerakina Beach περνάει οριστικά στο παρελθόν της τουριστικής ανάπτυξης της Χαλκιδικής. Συγκρότημα 5αστέρων και αυτό, υπόσχεται μία διαφορετική εμπειρία στο all inclusive, με το ultra all inclusive, ενώ όπως πληροφορείται η Voria.gr ο αριθμός των προκρατήσεων είναι τόσο υψηλός που αναμένονται πληρότητες της τάξης του 90% για όλη τη φετινή σεζόν, όχι μόνο τη high season.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι δυναμικότητας 295 δωματίων, βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και το συγκρότημα του αναπτύσσεται σε έκταση 87 στρεμμάτων. Στο Ιkos Olivia οι εγκαταστάσεις απλώνονται ακτινωτά και μπροστά από το πολυώροφο κεντρικό κτήριο.

Σημειώνεται ότι Oak Tree και ΣΑΝΗ, έχουν ήδη εντάξει στην Ikos Resorts το ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο Ιkos Oceania στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.