ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού προσκαλεί ενεργούς και ανήσυχους πολίτες που επιθυμούν να συνδράμουν στην υλοποίηση του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής 2015 του Δήμου Δελφών να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20/03/2015. Το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής του Δήμου Δελφών περιλαμβάνει διάφορες δράσεις, όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων/ συνεδρίων, η δημιουργία εντύπων και καταχωρήσεων προβολής κ.α. Η συνδρομή των εθελοντών θεωρείται πολύτιμη, αφού θα προσδώσει έναν πιο προσωπικό και ουσιαστικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων προβολής του Δήμου.
Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να έχουν θετική διάθεση και αναπτυγμένη αίσθηση ομαδικότητας. Επιπλέον, η καλή γνώση χρήσης υπολογιστών, η γνώση μίας ξένης γλώσσας και άλλες δημιουργικές και κοινωνικές δεξιότητες, θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν σε λειτουργικές διαδικασίες όπως:  Κειμενογράφοι  Μεταφραστές  Φωτογράφοι  Βιντεολήπτες  Γραφίστες  Web developers  Γνώστες λειτουργίας των social media  Διοικητικοί  Greeters.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 22650 28024, 6945 961 931 και στο e-mail :tourism@delphi.gov.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.