«40 ΧΡΟΝΙΑ CRETA MARIS»

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μεταξά, ο οποίος ανήκει στην οικογένεια Νικολάου Μεταξά, δραστηριοποιείται στην Κρήτη από το 1975, έτος κατά το οποίο το πρώτο ξενοδοχείο, Creta Maris, ξεκίνησε την λειτουργία του. Ένα ξενοδοχείο πιλοτικό για την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού, καθώς και μια αφετηρία για την αξιολόγηση της τουριστικής βιομηχανίας της ευρύτερης περιοχής με την προσέλκυση τουριστών από ένα υψηλότερο επίπεδο εισοδήματος. Το δημοφιλές Creta Maris συμπληρώνει φέτος  40 χρόνια ενεργούς παρουσίας και δράσης στην ελληνική τουριστική αγορά και μας προσκαλεί να γίνουμε και εμείς κομμάτι της ιστορίας της!

Για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και μοναδικό πρόγραμμα για τους φίλους της από την 1η έως τις 8 Μαΐου. Διαβάστε αναλυτικά:

 

Παρασκευή 01/05/2015

Χαμόγελα, ανεβαστική διάθεση και διάφορες δραστηριότητες από την ομάδα διασκέδασης του ξενοδοχείου, θα παρασύρουν τους καλεσμένους μας σε ρυθμούς γιορτής, από το πρωί της πρώτης κιόλας μέρας. Στη συνέχεια, τα πνεύματα θα ηρεμήσουν και τα γνωστά σε όλους μας αρώματα του αγιασμού θα πλημμυρήσουν την υποδοχή του Creta Maris, προμηνύοντας κατά αυτόν τον τρόπο την επίσημη έναρξη της φετινής σεζόν και τον εορτασμό των 40 χρόνων λειτουργίας. Οι βραδινές ώρες θα μας φέρουν πιο κοντά, καθώς η διοίκηση του Creta Maris και όλοι οι επισκέπτες του θα απολαύσουν μαζί ένα χαλαρό Cocktail σε ένα από τα ειδυλλιακά μέρη του ξενοδοχείου, γύρω από τον κήπο με τα βότανα που για πρώτη φορά φύτεψε η κα Θεανώ Μεταξά (σύζυγος του ιδιοκτήτη Νικολάου Μεταξά) πριν από 40 χρόνια! Με άκρως Κρητική διάθεση, όπως συνήθως, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν βόλτα στην Αγορά, που θα στηθεί στον ίδιο χώρο, και να αγοράσουν εξαίσια τοπικά εδέσματα και δώρα. Και επειδή όλοι βαθιά μέσα μας είμαστε νέοι, αν όχι παιδιά, το βράδυ στην Disco του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα απολαύσουν ένα αξέχαστο Show.

 

Σάββατο 02/05/2015

Το Σάββατο όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου θα μπορούν να απολαύσουν τις δραστηριότητες της ομάδας διασκέδασης, ενώ θα λάβουν και μια απρόσμενη πρόκληση για συμμετοχή σε ειδικά διαμορφωμένα σεμινάρια τέχνης, όπου οι έμπειροι θα εξασκήσουν τις υπάρχουσες δεξιότητές τους, ενώ οι ερασιτέχνες θα μάθουν από τους καλύτερους, πώς να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης εμπνευσμένο από την ιστορία του ξενοδοχείου μας. Και από τα έργα τέχνης όλων των επισκεπτών, το βράδυ θα περάσουμε στα έργα τέχνης που δημιουργεί ο ίδιος ο χρόνος με το πέρασμά του. Ειδική έκθεση παλαιών αντικειμένων του ξενοδοχείου, από την ίδρυσή του πριν 40 χρόνια μέχρι και σήμερα, θα στηθεί και θα είναι διαθέσιμη για όλους. Ταυτόχρονα, το βράδυ θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας, αυτή τη φορά όμως με τη μουσική του συγκροτήματος «Fortissimo», ενός ανερχόμενου και πλέον θηλυκού Electric String Quartet, αποτελούμενο από τέσσερις ταλαντούχες μουσικούς και μέλη Συμφωνικών Ορχηστρών της Θεσσαλονίκης. Η φήμη τους έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδας, καθώς απαριθμούν συναυλίες σε Λονδίνο, Παρίσι, Ισπανία (Κανάρια Νησιά), Κωνσταντινούπολη, Κύπρο, Σκόπια, Βουλγαρία, Βέλγιο, Βραζιλία και Μαρόκο. Τέλος, ένα ξεχωριστό “1975 Disco Party” θα κλείσει το πρόγραμμα του Σαββάτου, παρασέρνοντας τους παρευρεθέντες σε αγαπημένους ρυθμούς της εποχής εκείνης και το ανάλογο ντύσιμο!

 

Κυριακή 03/05/2015

Το πρωί της Κυριακής θα αποτελέσει τη συνέχεια του Σαββάτου, καθώς θα ξεκινήσουμε με δραστηριότητες της ομάδας διασκέδασης του ξενοδοχείου, ενώ αργότερα θα συνεχιστούν και τα σεμινάρια τέχνης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε περισσότερους επισκέπτες να δημιουργήσουν τα έργα τους. Το απόγευμα το συγκρότημα «Fortissimo» θα ταξιδέψει για ακόμη μία φορά τους επισκέπτες του Romantic Bar, με διαφορετικές πλέον μελωδίες και διάθεση. Παράλληλα, η τέχνη θα συναντήσει τη φιλανθρωπία σε μία μοναδική έκθεση, που θα στηθεί σε χώρο του ξενοδοχείου. Η έκθεση αυτή θα περιλαμβάνει όλα τα έργα τέχνης που δημιούργησαν οι επισκέπτες μας το καλλιτεχνικό διήμερο, τα οποία θα πουληθούν με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό. Τη νύχτα οι επισκέπτες θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να παρατηρήσουν ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα αστέρια που συντροφεύουν το ξενοδοχείο εδω και 40 χρόνια στο νυχτερινό ουρανό, μέσα από τηλεσκόπιο, το οποίο θα στηθεί ειδικά για τους επισκέπτες του Creta Maris.  Ενώ η νύχτα θα τελειώσει με “White Disco Party”, διασκέδαση και το κατάλληλο λευκό ντύσιμο από όλους που θα συναρπάσει τον καθένα.

 

Δευτέρα 04/05/2015

Αυτή η Δευτέρα θα έχει σίγουρα άλλον αέρα από αυτόν που έχει συνηθίσει κανείς! Ένα κυνήγι χαμένου θησαυρού θα στηθεί σε όλη την εγκατάσταση του ξενοδοχείου και οι συμμετέχοντες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν ενδιαφέροντες «γρίφους» εμπνευσμένους από την ιστορία μας, που θα τους οδηγήσουν σε διάφορα σημεία του ξενοδοχείου με στόχο ένα συναρπαστικό έπαθλο έκπληξη για το νικητή! Το βράδυ της Δευτέρας, θα υποδεχτούμε το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης σε μία live συναυλία. Το Σύνολο Νυκτών & Τοξοτών Οργάνων Κρήτης είναι μία ξεχωριστή, Κρητική ορχήστρα αποτελούμενη από 50 έγχορδα μουσικά όργανα, που θα μας ταξιδέψουν με αξέχαστες μελωδίες.

 

Τρίτη 05/05/2015

Το πρωί της Τρίτης θα ξεκινήσει με διάφορες δραστηριότητες στις οποίες θα μας παρασύρει η δημιουργική ομάδα διασκέδασης. Μέχρι και το βράδυ οι επισκέπτες θα μπορούν να ξεκουραστούν ώστε να είναι έτοιμοι για ένα αξέχαστο εορταστικό Gala Dinner. Εκεί οι επισκέπτες θα απολαύσουν το ειδικά διαμορφωμένο, επετειακό μενού μας, ενώ ταυτόχρονα, θα μαγευτούν από τον αγαπημένο σε όλους μας Γιάννη Λυδάκη και την ορχήστρα του, που θα παρασύρει ακόμη και τον πιο σκεπτικό χορευτή. Το δείπνο και τη ζωντανή μουσική θα συμπληρώσουν μαγευτικά πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό του Creta Maris και βέβαια η τούρτα γενεθλίων!!

 

Τετάρτη 06/05/2015

Τετάρτη πρωί σημαίνει Mini Olympics! Απρόσμενα παιχνίδια, αποκλειστικά διαμορφωμένα για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, θα περιμένουν όλους τους συμμετέχοντες στην παραλία και την πισίνα του Creta Maris. Τα Mini Olympics υπόσχονται ασταμάτητη δράση, διασκέδαση και έπαθλα για τους διαγωνιζόμενους! Το βράδυ θα έχουμε τη χαρά να  γνωρίσουμε και να απολαύσουμε το «Λύκειο Ελληνίδων Ηρακλείου», ένα από τις πιο γνωστά σωματία εκμάθησης και αναβίωσης παραδοσιακού χορού, το οποίο θα ενώσει τις χορευτικές δυνάμεις του με το μουσικό συγκρότημα των αδελφών Στρατάκη, μία εξαίσια και πολύ δυναμική ζωντανή ορχήστρα Κρητικών, ανεβάζοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη διασκέδαση στο Creta Maris!

 

Πέμπτη 07/05/2015

Η ομάδα διασκέδασης του ξενοδοχείου θα περιμένει όλους τους επισκέπτες το πρωί της Πέμπτης με διασκεδαστικές δραστηριότητες – έκπληξη. Η μέρα θα συνεχίσει ομαλά μέχρι και το βράδυ, όταν ακολουθώντας την περιβαλλοντική μας συνείδηση θα σβήσουμε όλα τα φώτα του ξενοδοχείου, δημιουργώντας έτσι μία ρομαντική ατμόσφαιρα υπό το φως των κεριών ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο… Το φαντασμαγορικό Blackout Event μας θα συνεχιστεί με ένα ξεχωριστό και πολλά υποσχόμενο Pool Party, που θα κλείσει με τον πιο όμορφο τρόπο τη βραδιά.

 

Παρασκευή 08/05/2015

Η τελευταία μέρα της επετειακής εβδομάδας του Creta Maris, δεν θα μπορούσε να μην είναι παραδοσιακή. Θα ξεκινήσουμε με δραστηριότητες που θα προσφέρει η ομάδα διασκέδασης μας, ενώ έπειτα θα δώσουμε πνοή σε ένα από τα πιο εντυπωσιακά, παραδοσιακά έθιμα του νησιού, τις Κουρές των προβάτων. Το έθιμο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του ξενοδοχείου, με την ίδια ακριβώς διαδικασία όπως ακριβώς γίνεται εδώ και πολλά χρόνια στα χωριά της Κρήτης. Όλοι οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, ως καλεσμένοι του «οικοδεσπότη και κτηνοτρόφου» θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το δύσκολο αυτό έργο και στη συνέχεια να συμμετάσχουν σε ένα γλέντι με φαγητό και ποτό! Το βράδυ η animation ομάδα του Creta Maris θα οργανώσει δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν και θα κλείσει με τον δικό της μοναδικό τρόπο την επετειακή εβδομάδα των 40 χρόνων Creta Maris!

 

Σας περιμένουμε όλους εδώ στο Creta Maris να γίνετε κομμάτι της ιστορίας μας μέσα από μια υπέροχη και ξεχωριστή εβδομάδα!

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s