ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 Photo credits:  Flytographer


Photo credits:
Flytographer

Πόσες φορές έχετε μετανιώσει που δεν αποθανατίσετε με τη φωτογραφική σας μηχανή στιγμές από τα ταξίδι σας σε κάποιο προορισμό τον οποίο επισκεφτήκατε είτε για επαγγελματικούς είτε για λόγους αναψυχής; Ή ακόμα αποδοκιμάσατε τον εαυτό σας για την αδυναμία του να αποτυπώσει στο φακό της φωτογραφικής μηχανής όμορφα στιγμιότυπα από το ταξίδι σας;

Λύση στο πρόβλημα υπόσχεται, σύμφωνα με το yahoo travel, η νεοφυής καινοτόμα εταιρία  Flytographer η οποία παρέχει προς τους ενδιαφερόμενους την πρωτοποριακή υπηρεσία «εκπληκτικές φωτογραφίες στις διακοπές τις οποίες αναλαμβάνei να συλλάβει με το φακό του ένα δίκτυο από φωτογράφους σε αρκετούς προορισμούς της υφηλίου». Μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα όπως συμπεραίνεται και από τη φωτογραφία!!!

Η ιδέα για τη δημιουργία της εταιρίας γεννήθηκε από το ένα ταξίδι της ιδρύτριας  της Flytographer Nicole Smith στο Παρίσι όπου πήγε να επισκεφτεί ένα καλό της φίλο. «Ήμασταν απογοητευμένοι από τις φωτογραφίες που βγάλαμε και ζητήσαμε από ένα φίλο μας που μένει και αυτός στη γαλλική πρωτεύουσα να αποθανατίσει τις δρόμους, τις βόλτες μας κλπ. στο Παρίσι. Οι φωτογραφίες του «έπιασαν» και αποτύπωσαν το πνεύμα που θέλαμε και που σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να αποθανατίσουμε εμείς.  Σκέφτηκα τότε ότι θα πλήρωνα για αυτήν την υπηρεσία. Έτσι η Flytographer δημιουργήθηκε για να δώσει την ευκαιρία και στους άλλους να διατηρήσουν τις αναμνήσεις τους από το ταξίδι τους συλλαμβάνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές τους».  

Η επιχείρηση διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο από 220 φωτογράφους σε 130 προορισμούς σε όλες τις ηπείρους πλην της Ανταρκτικής και προσφέρει πακέτα φωτογραφίας που κυμαίνονται από 250 έως 500 ευρώ για φωτογράφηση μέχρι 90 λεπτά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s