ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΡΙΦΗΣ: ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΛΗΣΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ WEBSITE TOY

Η  Nelios ιδρύθηκε το 2007 από τον Δημήτρη Σερίφη και τον Χριστόφορο Μαυρομάτη. Το όραμα τους ήταν να αναγνωριστεί η νεοσύστατη τότε εταιρεία ως μία από τις κορυφαίες διεθνώς στο αντικείμενο του Digital Marketing. Σήμερα, η Nelios. έχει υλοποιήσει ένα ευρύ φάσμα επιτυχημένων έργων e-Tourism και έχει αναπτύξει μια σειρά από στρατηγικές συνεργασίες, που την καθιστούν ικανή να ανταποκριθεί στις ανάγκες των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Για την πορεία της δυναμικής και συνεχώς αναπτυσσόμενης εταιρίας, του στόχους, την καθοριστική της συμβολή στο μέγα ζητούμενο για τους ξενοδόχους, την αύξηση των αφίξεων, τη βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων, τη μείωση της εξάρτησης από τους tour operators  και όχι μόνο μιλά στον Παναγιώτη Λουκά στο platform.gr ο Δημήτρης Σερίφης,  ένας εκ των ιδρυτών της Nelios.com. Χαρακτηριστικά επισημαίνει:
Η Nelios δραστηριοποιείται στον χώρο της τεχνολογίας και της online προώθησης από το 2007. Τα τελευταία χρόνια όμως, μας απασχολούσε όλο και περισσότερο ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να προωθήσουμε διεθνώς την Ελλάδα, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στη δυναμική αγορά του τουρισμού. Σύντομα, όλο και περισσότεροι ξενοδόχοι απευθύνονταν σε εμάς για να καλύψουμε τις ανάγκες τους για αποτελεσματική προώθηση στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας τη συνολική μας εμπειρία και τεχνογνωσία. Αυτή τους η επιθυμία σε συνδυασμό με τα μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης του τουριστικού κλάδου στη χώρα, είναι που καθοδηγεί και τις προσδοκίες μας κάθε μέρα.

Απευθυνόμαστε στον Έλληνα ξενοδόχο ο οποίος  θέλει να αντλήσει απευθείας κρατήσεις από το website του. Τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει μέσα από τις υπηρεσίες μας, είναι η βελτίωση της κερδοφορίας του, η αύξηση των κρατήσεων, η μείωση της εξάρτησης από τους tour operators (παραδοσιακούς και online), η εξάπλωση σε νέες αγορές και η ενίσχυση του brand του ξενοδοχείου.

Το όραμα της Nelios είναι να εμπνεύσει και να ενθαρρύνει τους Έλληνες ξενοδόχους να ασχοληθούν πιο έντονα με την ψηφιακή επικοινωνία. Θέτοντας στόχους, για τους οποίους εργαζόμαστε καθημερινά, σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε την ηλεκτρονική στρατηγική των ξενοδοχείων, αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών μας στον τουριστικό κλάδο. Θέλουμε η εταιρεία μας να αποτελέσει την ηγέτιδα δύναμη στην ψηφιακή επικοινωνία των ξενοδοχείων, η οποία θα αναβαθμίσει και θα εξελίξει τον ελληνικό τουρισμό τα επόμενα χρόνια.

 

nelios1.jpg
Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη πληκτρολογώντας

http://www.platform.gr/life/ergasia/189-proswpa/5115-dimitris-serifis-nelios-apefthynomaste-ston-ellina-ksenodoxo-o-opoios-thelei-na-antlisei-apeftheias-kratiseis-apo-to-website-tou

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.