«ΑΠΟΒΑΣΗ» ΡΩΣΩΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Photo credits: epiruday.gr

Photo credits: epiruday.gr

Θα λάβουν μέρος σε σκοπευτικούς αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιουνίου

Ο σκοπευτικός όμιλος Ο.Π.Σ.Ι. BUDO, σε συνεργασία με την Ένωση ξενοδόχων Ιωαννίνων, έχουν αναδείξει τα τρία τελευταία χρόνια τα Ιωάννινα ως κέντρο της αθλητικής σκοποβολής.
Συγκεκριμένα ο σκοπευτικός Όμιλος Ο.Π.Σ.Ι.BUDO , που έχει τις εγκαταστάσεις του στο Πέραμα Ιωαννίνων, είναι ο διοργανωτής μεγάλων διεθνών αγώνων που προσελκύουν το ενδιαφέρον αθλητών από όλο τον κόσμο καθώς και μιας ιδιαίτερης ομάδας από τη Ρωσία.Αυτή ο ομάδα των 10-12 ατόμων, προέρχονται από την πόλη Αικατερίνμπουργκ. Παρότι η πόλη τους είναι τόσο μακριά μας, είναι βαθύτατα φιλέλληνες και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία.Εδώ και λίγα χρόνια έχουν συστήσει τον σκοπευτικό Όμιλο «Αρχάγγελο Μιχαήλ» (Archangel Michail), όπου ασχολούνται με το άθλημα της πρακτικής σκοποβολής. Οι επιδόσεις των σκοπευτών της είναι παγκοσμίου επιπέδου και έχουν για προσωπικούς τους προπονητές δύο από τους καλύτερους σκοπευτές παγκοσμίως, τον Ισπανό De Combos και τον Τσέχο Martin Camenicek, που αποτελούν μόνιμα μέλη του γκρουπ.Ηγέτης αυτής της ομάδας είναι ο IGOR ALTUSHKIN , πρόεδρος και ιδιοκτήτης εταιριών που δραστηριοποιούνται με κατασκευές , ορυχεία χαλκού, άνθρακα, ψευδάργυρου καθώς και εμπορίου scrap. Είναι ένας από τους πλουσιότερους ρώσους και βρίσκεται στην λίστα Forbes με περιουσία που ξεπερνά τα 1,5 δις.Επίσης διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ορθόδοξη Ρωσική εκκλησία.Συνεπικουρείται και από τον ILYA GUBIN, διευθυντικό στέλεχος τράπεζας και εκτελεστικό διευθυντή και προέδρου μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων. Είναι προσωπικός φίλος του Βαντιμίρ Πούτιν και πολυβραβευμένος από το Ρωσικό κράτος για τις επιδόσεις του στον αθλητισμό, όπως και τις διακρίσεις του και την προσφορά του στο Υπουργείο Άμυνας, το Ρωσικό Ναυτικό και Στρατό, το Υπουργείο Βιομηχανίας επιστήμης και τεχνολογίας, την Ρωσική Ορθόδοξη εκκλησία.

Επίσης το 2009 του απονεμήθηκε από τη Ρωσική Ομοσπονδία ο τίτλος του Ικανότερου Ρώσου Τραπεζίτη.

Το 2011 κέρδισε το βραβείο του «Προσώπου της χρονιάς» για την συμβολή του στην ανάπτυξη της Ρώσικης βιομηχανίας.

Το 2012 η υπουργός οικονομικών της Ρωσίας κα Nabiullina Elvira, του απένειμε το βραβείο για την συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Ρωσικής οικονομίας.

Το 2013 βραβεύτηκε με το μετάλλιο για την σύμπραξη του στην οικονομική ανάπτυξη της Ρώσικης Βιομηχανίας.

Ειδικά στο θέμα της ορθοδοξίας είναι εμφανής η επιρροή όλης της ομάδας από την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, αφού διατηρούν στενές σχέσεις με το Άγιο Όρος.

Το σήμα του Ομίλου τους είναι ένας Σταυρός περικλειόμενος από την φράση στα ελληνικά «Ορθοδοξία ή θάνατος» Η ομάδα αυτή επισκέπτεται τα Ιωάννινα με κάθε ευκαιρία, μετακινούμενη με learjets ιδιοκτησίας τους.

Καταλύουν σε κάποιο από τα πολυτελέστατα ξενοδοχεία που διαθέτουν τα Ιωάννινα  και εκτός από την αγαπημένη τους σκοποβολή, ασχολούνται ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο τους και με επισκέψεις σε αξιοθέατα, στην τοπική αγορά και σε σημεία γαστρονομικού ενδιαφέροντος!

Αυτό δε που τους έχει κάνει την καλύτερη εντύπωση και τους προσελκύει συνέχεια, είναι το εξαιρετικό επίπεδο των σκοπευτικών αγώνων που διοργανώνει ο Ο.Π.Σ.Ι.BUDO, αναμφισβήτητα τους καλύτερους στην Ελλάδα, αλλά και αξιοσημείωτους παγκοσμίως. Αυτό για τους γνώστες δεν αποτελεί έκπληξη γιατί ο συγκεκριμένος Όμιλος έχει ιστορία εικοσαετίας, με πρωταθλητές σε Ελληνικό, Ευρωπαϊκό αλλά και παγκόσμιο επίπεδο και κρατά τα σκήπτρα της σκοποβολής τα τελευταία χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις εγκαταστάσεις του Ο.Π.Σ.Ι.BUDO, οι φωτογραφίες κάθε προηγούμενης χρονιάς δεν μοιάζουν με της επόμενης. Πάντα κάποια έργα γίνονται, κάποιες βελτιώσεις και προσθήκες κάποια αλλαγή στο τοπίο.

Είναι δε παράδειγμα προς μίμηση και η άρτια συνεργασία που έχει εδραιωθεί εδώ και πολλά χρόνια, μεταξύ της εποπτεύουσας στρατιωτικής διοίκησης, της 8ης Μεραρχίας, που ανήκει ο χώρος και του Ομίλου.

Βρήκαν το αεροδρόμιο κλειστό

Στις 21 Φερβρουαρίου, στους επετειακούς αγώνες που έγιναν για την απελευθέρωση της πόλης μας,οι Ρώσοι μεγιστάνες δήλωσαν συμμετοχή, και ενώ είχαν καταθέσει σχέδιο πτήσης, δυστυχώς βρήκανε το αεροδρόμιο Ιωαννίνων κλειστό, με αποτέλεσμα να πάνε να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, και στην συνέχεια να έρθουν οδικώς στην πόλη μας.

 

Πηγή: epirusday.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.