ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Επενδυτικό ενδιαφέρον καταγράφεται για τη δημιουργία ενός καινοτόμου τουριστικού συγκροτήματος στην Κρήτη, το οποίο θα παρέχει στους επισκέπτες υπηρεσίες διαμονής σε συνδυασμό με εξειδικευμένα προγράμματα τουρισμού υγείας, ευεξίας και κρητικής διατροφής.

Για την ακρίβεια στη δημιουργία ενός καθετοποιημένου τουριστικού συγκροτήματος στη Μεγαλόνησο, το οποίο θα παρέχει στους επισκέπτες υπηρεσίες διαμονής σε συνδυασμό με την υλοποίηση των πρωτοποριακών προγραμμάτων IMMOT (Εξυπνων Μεσογειακών Μεταβολικών Ομοιοστατικών Θεραπειών) αναφέρθηκαν οι ιδρυτές της Eucrasia, Γιώργος Λέων και Κλήμης Ασίκογλου, σύμφωνα με την «Κ».

 Η Eucrasia με εμπειρία 20 ετών επιστημονικής έρευνας σε περισσότερες από 12.000 περιπτώσεις, δημιούργησε τα παραπάνω προγράμματα, τα οποία βασίζονται στην ολιστική ιπποκρατική θεωρία περί ρύθμισης των μεταβολικών οδών με φυσικά μέσα, δηλαδή διατροφή, άσκηση, χαλάρωση και αποκατάσταση. Ολες οι θεραπείες του προγράμματος πραγματοποιούνται στη διεθνή αλυσίδα Six Senses Spa στα Elounda Hotels and Resorts στην Ελούντα της Κρήτης, ενώ η εταιρεία βρίσκεται ένα βήμα πριν από το κλείσιμο συμφωνιών για την επέκταση των προγραμμάτων της σε δύο ακόμη κορυφαία ξενοδοχεία σε Χαλκιδική και Πελοπόννησο. H εταιρεία απέσπασε διεθνή διάκριση από το Conde Nast Traveller για τον Τουρισμό Υγείας στον τομέα της καινοτομίας και της διεθνούς επιχειρηματικότητας, καταλαμβάνοντας την 1η θέση μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών του κόσμου.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.