ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΝΔΡΗΣ: ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΠΛΑΝΩΝ

 

Photo credits: Hellenic Seaplanes

Photo credits: Hellenic Seaplanes

Ο κλάδος των υδροπλάνων αποτελεί το νέο μεγάλο «στοίχημα» για τον Αλέξανδρο Χανδρή. Ο γνωστός επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη ναυτιλία και την ενέργεια, ανακοίνωσε τη συμμετοχή του στο επενδυτικό σχήμα της Hellenic Seaplanes αναγνωρίζοντας τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν στον τομέα των υδατοδρομίων στη χώρα μας.

Η υπογραφή συμφωνίας της Hellenic Seaplanes με την NRG, εταιρεία ενέργειας συμφερόντων της οικογένειας Χανδρή, αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κρίσιμη οικονομικά περίοδο για τη χώρα και έρχεται σε συνέχεια της συνεργασίας που υπεγράφη με τη GlobiLed, ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο του led στην ελληνική αγορά με παρουσία σε 13 χώρες του εξωτερικού.

Η NRG δραστηριοποιείται από το 2012 στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας έχοντας ως κύριο αντικείμενο την Προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας προς μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, η NRG δραστηριοποιείται δυναμικά στην Εμπορία Ηλεκτρικής Ενέργειας (electricity trading) στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιανατολικής Ευρώπης. Πρόκειται για μια από τις ταχύτερα  αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου που χρόνο με το χρόνο κερδίζει σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά.

Όπως τόνισε ο Πρόεδρος της εταιρείας NRG, Αναστάσιος Λωσταράκος, η δυναμική είσοδος της Hellenic Seaplanes στην Ελληνική Αγορά αναμένεται να δώσει ουσιαστική ώθηση στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες περαιτέρω ανάπτυξης της συνεργασίας των δύο εταιρειών.

 

 

Πηγή: sofokleousin.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s