ΑΕΝΑΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ΓΙΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ

Ο Δήμος Αντιπάρου σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας και τον Tour Operator «Springer Reisen» φιλοξένησε την Κυριακή 14/6/15 πολυμελή ομάδα Αυστριακών δημοσιογράφων και tour operators που εργάζονται σε γνωστά Αυστριακά έντυπα μέσα ενημέρωσης ειδησεογραφικού και ταξιδιωτικού περιεχομένου, όπως:
«Salzburger Fenster Sowie Krone Bun», «Woche», «Monat», «Orf», «Salzburger Nachrichten» «Κleine Zeitung», «Krone»,«Weekend», «Im süden», «Grazetta», «Kurier Presse», «Tip und Traveller», στο πλαίσιο της τουριστικής προώθησης της Αντιπάρου στην Αυστριακή αγορά. Στην ομάδα των Αυστριακών επισκεπτών βρισκόταν και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του γραφείου ΕΟΤ Αυστρίας κ. Ραφαλιάς και η ιδιοκτήτρια του -γνωστού στους επιχειρηματίες του τουρισμού- tour operator «Sprienger Reisen» κ. Springer.

Οι Αυστριακοί δημοσιογράφοι και tour operators δήλωσαν πως ήταν στις αρχικές τους προθέσεις να επισκεφτούν για περισσότερο από λίγες ώρες το νησί και ξεναγήθηκαν στο Σπήλαιο και στο Κάστρο, ενώ περιηγήθηκαν για λίγο και στα σοκάκια του οικισμού. Σε όλους τους επισκέπτες διανεμήθηκε πρωτότυπο προωθητικό υλικό με το ήδη επιτυχές motto «A for Antiparos». Οι Αυστριακοί δημοσιογράφοι θα καταγράψουν τις εντυπώσεις τους στη χώρα τους, που θα αποτελέσουν το καλύτερο υλικό για κείμενα και ταξιδιωτικούς οδηγούς για την Αντίπαρο. To ραντεβού ανανεώθηκε  για τη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Βιέννης τον Ιανουάριο του 2016, όπου ο δήμος Αντιπάρου θα φροντίσει ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια διείσδυσης στην Αυστριακή αγορά καθώς έχει απολεσθεί για την Αντίπαρο εδώ και μία επταετία (για λόγους που δεν είναι της στιγμής).

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s