ΣΤΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΤΩΝ ΛΙΜΝΩΝ!!!

Το γραφείο της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» επισκέφθηκε τα οινοποιεία των μελών του  στους «Δρόμους του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος»!

Σκοπός των επισκέψεων αυτών είναι η αρτιότερη δυνατή λειτουργία και προώθηση του οινοτουριστικού δικτύου «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», με την ευκαιρία της σύστασης του Νόμου 4276 (άρθρο 25) που ορίζει τον οινοτουρισμό και την υπουργική απόφαση πιου καθορίζει τις προδιαγραφές επισκεψιμότητας των εγκαταστάσεων των οινοτουριστκών επιχειρήσεων.

Στο δίκτυο των «Δρόμων του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος» ανήκουν τα 33 οινοποιεία της ένωσης οινοπαραγωγών «Οίνοι Βορείου Ελλάδος» και οι προτεινόμενες τουριστικές επιχειρήσεις που τα πλαισιώνουν: 24 ξενώνες, 36 εστιατόρια και 12 εργαστήρια παραδοσιακών προϊόντων.

Αυτή τη φορά, προορισμός της οινικής περιήγησης ήταν τα οινοποιεία της Διαδρομής του Κρασιού των Λιμνών:

– Kτήμα Άλφα στο Αμύνταιο και
– Κτήμα Βογιατζή στον Βελβεντό

Στη Διαδρομή ανήκουν επίσης το Κτήμα Στεργίου στη Μεταμόρφωση Καστοριάς, το Κτήμα Δύο Φίλοι στη Σιάτιστα Κοζάνης και οι αμπελώνες της Κυρ-Γιάννη στο Αμύνταιο.

Πληροφορίες για το οινοτουριστικό δίκτυο «Δρόμοι του Κρασιού της Βορείου Ελλάδος», τις 8 «διαδρομές του κρασιού», τα επισκέψιμα οινοποιεία, τους ξενώνες, τα εστιατόρια, τα εργαστήρια τοπικών προϊόντων, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και κάθε σημείο ενδιαφέροντος που τα περιβάλλουν, μπορείτε αν βρείτε στην ιστοσελίδα www.wineroads.gr ή να απεθυνθείτε στα τηλέφωνα 2310 281617 & 2310 281632.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s