ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ

Παρά το κλίμα αβεβαιότητας των τελευταίων ημερών, οι περισσότεροι επισκέπτες της χώρας συνεχίζουν κανονικά τις διακοπές τους.

Λένε στην κάμερα του euronews ότι αντιμετώπισαν αρχικά κάποια προβλήματα με τις αναλήψεις από τις τράπεζες, τα οποία λύθηκαν. Αυτό όμως που τους ανησυχεί πραγματικά είναι το ενδεχόμενο απεργιών από τους εργαζόμενους σε λιμάνια ή αεροδρόμια.

«Όλοι ήταν πολύ φιλικοί, αν και είμαστε Γερμανοί. Ήταν πολύ όμορφα, όλοι μας καλωσόριζαν, ελπίζουμε ότι τα καράβια θα επιστρέψουν, αυτή είναι η μόνη μας ανησυχία».
«Αν δεν μπορώ να πάρω χρήματα, αυτό φυσικά θα επηρεάσει τις διακοπές μου, επίσης αν γίνει απεργία και αυτό θα επηρεάσει τις διακοπές μου, διαφορετικά αν δεν γίνει κάτι σαν και αυτό που έγινε στο Παρίσι, δηλαδή εξέγερση, τότε είμαι μια χαρά», λέει αυτός ο Γάλλος τουρίστας.

Οκτώ χώρες έχουν εκδόσει ταξιδιωτικές οδηγίες, προειδοποιώντας τους πολίτες τους να έχουν μετρητά μαζί τους μετρητά, αν πηγαίνουν στην Ελλάδα.

Το 2014 ο τουρισμός αυξήθηκε σε επίπεδα ρεκόρ, και οι επαγγελματίες του κλάδου προσδοκούσαν αντίστοιχο ρεκόρ και για αυτή τη χρονιά.

Οι επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό κλάδο, περιμένουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τυνησία, θα σπρώξουν πολλούς τουρίστες προς την Ισπανία και την Ελλάδα.

 

Δείτε το βίντεο του euronews πληκτρολογώντας http://gr.euronews.com/2015/06/30/greek-tourism-looks-for-early-deal-to-shift-clouds-from-the-sunshine/

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s