«ΟΣΚΑΡ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» ΣΤΟ MINOS IMPERIAL LUXURY BEACH RESORT ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν θα μπορούσε να λείπει το γνωστό Ξενοδοχείο ‘Minos Imperial Luxury Beach Resort’ για άλλη μια χρονιά από τους νικητές των World Travel Awards, γνωστά και ως τα Όσκαρ του Τουρισμού. Αυτή τη φορά η απονομή έγινε στη Σαρδινία της Ιταλίας, σε μια υπέροχη βραδιά στο Forte Village Resort στις 5 Σεπτεμβρίου 2015. Το Minos Imperial κέρδισε δύο βραβεία, ως «Καλύτερο All-Inclusive Ξενοδοχείο στην Ελλάδα» και «Καλύτερο Οικογενειακό Ξενοδοχείο στη Μεσόγειο» .

Οι διεθνείς διακρίσεις του Ξενοδοχείου σε Ελλάδα και Μεσόγειο, σε συνδυασμό με την επένδυση ύψους 8.5 εκατομμυρίων ευρώ από τους ιδιοκτήτες, ανεβάζουν αισθητά το ξενοδοχειακό προφίλ της Κρήτης.

Η Κ. Έλλη Γενιατάκη εκ των ιδιοκτητών, με Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Σπουδές στο ‘Glion Institut de Hautes Études’ της Ελβετίας, καθώς και με διεθνή προϋπηρεσία στις μεγαλύτερες αλυσίδες Ξενοδοχείων του κόσμου, αναφέρει πως «Με στρατηγικές επενδύσεις, σωστό σχεδιασμό και συνεχή καινοτομία υπηρεσιών, οι Ελληνικές Επιχειρήσεις ανεβάζουν τον πήχη του Service Culture της χώρας μας»

Στην Κρήτη, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου Minos Imperial Luxury Beach Resort, στην περιοχή του Λασιθίου, θα υλοποιήσει σταδιακά εκσυγχρονισμό της μονάδας προκειμένου από το 2016 να λειτουργήσει με τη νέα της επωνυμία Radisson Blu Beach Resort, μέλος της Carlson Rezidor Group με χαρτοφυλάκιο 1.370 ξενοδοχείων σε 110 χώρες,

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.