Δ. ΜΑΡΔΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ… ΘΕΡΙΝΟ ΝΤΑΒΟΣ

Με μια εκπληκτική δήλωση ο αναπληρωτής υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για διεθνείς οικονομικές σχέσεις, Δημήτρης Μάρδας, αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση έχει ανακαλύψει ένα ελληνικό νησί το οποίο θα το μετατρέψει σε… θερινό Νταβός!

Οπως είπε κατά την ομιλία του στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, «έχουμε βρει ένα νησί το οποίο θα το κάνουμε ένα νησί τέχνης, πολιτισμού και φιλοσοφίας, θα το κάνουμε θερινό Νταβός». Εξήγησε μάλιστα ότι στο νησί αυτό θα διεξάγονται συνέδρια, ομιλίες, θα έρχονται διάσημοι ξένοι οι οποίοι θα ανεβάσουν την αίγλη του νησιού παγκοσμίως.

«Έχουμε προσδιορίσει ένα νησί και υπάρχει μελέτη το οποίο έχουμε ονομάσει ως «νησί της τέχνης και της τεχνολογίας» και θα το μετατρέψουμε σε θερινό Νταβός, ώστε να έρχονται τα κράτη και να φιλοξενούν  τα συνέδρια και άλλες οργανώσεις», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας.
Προανήγγειλε δε, ότι θα οργανώσει τους εξαγωγείς ώστε να συνδεθούν με διεθνή δίκτυα διανομών αφού «στόχος είναι οι επενδυτές να συνδέονται με τις χώρες και όχι με κάποιες φιέστες».
Σύμφωνα με τον κ. Μάρδα «έχουμε 35 διεθνείς μελέτες, όπως τόνισε, που έχουν σχέση με το εξαγωγικό εμπόριο και από εκεί θα αντιγράψουμε τις πρακτικές στον επενδυτικό νόμο». Υποσχέθηκε δε ότι «θα βελτιώσουμε το χρόνο έγκρισης μίας ξένης επένδυσης, αφού σε άλλες χώρες δεν ξεπερνά τον ένα μήνα».
Δεσμεύτηκε τέλος ότι θα αναπτυχθεί και ιαματικός τουρισμός.

Από του βήματος της Βουλής πάντως, δεν αποκάλυψε ποιο νησί είναι αυτό που σκέφτηκε η κυβέρνηση.

Πηγή:  iefimerida.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.