ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ 200.000 ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 2016 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ALLTOURS

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε κατά το τρέχον οικονομικό έτος ο αριθμός των τουριστών που μετέφερε σε δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς ο γερμανικός τουριστικός όμιλος Alltours. Διψήφιο ποσοστό αύξησης στην Ελλάδα.

Κατά το τρέχον οικονομικό έτος (1η Νοεμβρίου-31η Οκτωβρίου) τα κέρδη προ φόρων αυξήθηκαν κατά 10 %, ξεπερνώντας τα 40 εκατομμύρια ευρώ, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Alltours, παρουσιάζοντας τους νέους καλοκαιρινούς της καταλόγους για την ισπανικό νήσο Μαγιόρκα. Ο αριθμός των πελατών της αυξήθηκε κατά 2,2 % στα 1,87 εκατομμύρια, αν και ο στόχος είχε τεθεί στα 1,9 εκατομμύρια.

Ο αριθμός των τουριστών που μετέφερε στον δημοφιλέστερο προορισμό των πελατών του ομίλου, την Ισπανία, αυξήθηκε κατά 6 %. Στην Ελλάδα το αντίστοιχο ποσοστό παρουσίασε μάλιστα διψήφιο ποσοστό αύξησης, φτάνοντας το 10 %. Κάτω από τα επίπεδα της περσινής χρονιάς, αντίθετα, κινήθηκε η Τουρκία.

Διεύρυνση της προσφοράς για Ελλάδα

Παλαιότερη εκστρατεία υπέρ του ελληνικού τουρισμού από την Alltours, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΔΣ του ομίλου Βίλι Φερχούφεν Παλαιότερη εκστρατεία υπέρ του ελληνικού τουρισμού από την «Alltours», με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΔΣ του ομίλου Βίλι Φερχούφεν

Λόγω της αυξανόμενης ζήτησης για ελληνικά πακέτα διακοπών, ο όμιλος Alltours διευρύνει ακόμη περισσότερο την προσφορά του για το καλοκαίρι του 2016, προσφέροντας στους πελάτες του περισσότερα από 380 ξενοδοχεία (από 340) στις κατηγορίες 3 έως 5 αστέρων. Η διεύρυνση της προσφοράς αφορά τους τρεις δημοφιλέστερους ελληνικούς προορισμούς, δηλαδή την Κρήτη, τη Ρόδο και την Κω ενώ νέα προσφερόμενα ξενοδοχεία προστέθηκαν στη Χαλκιδική και την Πιερία. Στον νέο κατάλογο της Alltours προστέθηκαν όμως και δυο νέοι προορισμοί στο Ιόνιο, και συγκεκριμένα η Λευκάδα και η Ζάκυνθος.

«Η τάση για διακοπές στην Ελλάδα θα συνεχιστεί και το 2016, διότι η χώρα είναι ένας από τους ομορφότερους τουριστικούς προορισμούς στην Ευρώπη, με ονειρικές παραλίες, πολύ καλή φιλοξενία και εξαιρετική ποιότητα στα ξενοδοχεία», δήλωσε ο επικεφαλής του ομίλου Βίλι Φερχούφεν.

Η Alltours προσφέρει τουριστικά πακέτα για την Ελλάδα από το 1974. Πρώτος προορισμός στη χώρα ήταν η Μύκονος. Ο αριθμός των τουριστών που μεταφέρει ο όμιλος στην Ελλάδα αυξάνεται διαρκώς τα τελευταία τρία χρόνια. Ο στόχος που έχει τεθεί για το 2016 είναι να σπάσει ο αριθμός των τουριστών που θα μεταφέρει στην Ελλάδα το φράγμα των 200.000.

 

Πηγή: DW

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.