ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΣΠΕΤΣΕΣ ΤΟ … ΘΕΡΙΝΟ ΝΤΑΒΟΣ- ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες του Business Travel blog το επενδυτικό σχέδιο για την ανάπτυξη του νησιού όπως και άλλα 7 αντίστοιχα projects υλοποιήθηκαν πριν από πέντε χρόνια. Λίαν συντόμως περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία για τα συγκεκριμένα projects στο business travel blog.

Τα σημερινά δημοσιεύματα υπογραμμάζουν ότι  Saronic Magazine αποκαλύπτει ποιο είναι το νησί που θέλει η κυβέρνηση να κάνει θερινό Νταβός.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Έτας Βασιλείου για το Saronic Magazine, το νησί αυτό δεν είναι άλλο από τις Σπέτσες! To ρεπορτάζ υποστηρίζουν έγκυρες δημοσιογραφικές πηγές, επικαλούμενες πολύωρη συνάντηση και συζητήσεις που ξεκίνησαν πριν από τις εκλογές, με εκπρόσωπους της περίφημης Αναργύρειου-Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών, καθώς και μελέτες με ευνοϊκούς οιωνούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην πρωτοβουλία της αξιοποίησης των δυνατοτήτων των Σπετσών, που στηρίζει και συνδράμει η Τοπική Αυτοδιοίκηση του νησιού, ενεργό ρόλο διαδραματίζει το Ιδρυμα της Αναργύρειου-Κοργιαλένειου Σχολής Σπετσών και ιδιαίτερα διακεκριμένοι απόφοιτοί της.

 

Το υπουργείο Εξωτερικών, στη γραμμή του κ. Μάρδα που δεν θέλησε να αποκαλύψει το όνομα του νησιού, επιμένει να μη δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις, να μένει σε αυτά που είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών στη Βουλή, αλλά ταυτόχρονα να μη διαψεύδει, ούτε να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες για την ταυτότητα του νησιού.

Σύμφωνα με το Saronic Magazine, το θέμα είναι ακόμη στα σπάργανα και χρειάζεται μελέτη και δουλειά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.