ΜΕ ΠΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ Η NELIOS ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΤΟ WEBSITE ΓΙΑ ΤΟΝ 33ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης, η εταιρεία διαδικτυακού marketing, Nelios, στηρίζει εμπράκτως την πρωτοβουλία της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής – Αργοσαρωνικού, για τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών. Μέσω της κατασκευής ενός σύγχρονου website (www.athensauthentic.com), και την συνδιαμόρφωση της επικοινωνίας και των προωθητικών ενεργειών του αγώνα και της ελληνικής πρωτεύουσας μέσα από αυτόν, η Nelios συνέβαλε, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΞΑΑ και την Marketing Greece, στην ανάδειξη του μοναδικού αυτού θεσμού που κοσμεί την πόλη των Αθηνών και την παγκόσμια πολιτισμική ιστορία.

Η πηγή έμπνευσης για την κατασκευή του ιστοτόπου ήταν η ίδια η διαδρομή που έκανε ο Φειδιππίδης, χιλιάδες χρόνια πριν, μεταφέροντας τα νέα της νίκης των Ελλήνων έναντι των Περσών από τον Μαραθώνα στην Αθήνα. Χρησιμοποιώντας τη σχεδιαστική τεχνική της εξιστόρησης (storytelling design), το website αντικατοπτρίζει την πορεία ενός μαραθωνοδρόμου, ενώ ταυτόχρονα παραμένει πληροφοριακό και εύχρηστο. Επιπλέον, ο ιστότοπος είναι social media friendly, αναδημοσιεύοντας φωτογραφίες με το hashtag #AthensAuthenticMarathon απ’ όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

“Λίγες αθλητικές διοργανώσεις φέρουν τόσο μεγάλη κληρονομιά όσο ο Αυθεντικός Μαραθώνιος. Συνώνυμος της αντοχής, της επιμονής, του ανθρωπισμού και της ιστορίας, ο θεσμός του Μαραθωνίου αποτελεί για όλους μας πηγή δύναμης ώστε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια της καθημερινότητας. Ευχαριστούμε θερμά τον ΣΕΓΑΣ, την ΕΞΑΑ και τη Marketing Greece για την πολύτιμη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία μας”, δήλωσε ο CEO της Nelios, Δημήτρης Σερίφης.

H Nelios, ιδρύθηκε το 2008, έχοντας ως όραμα την ανάδειξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω της εξέλιξης των ξενοδοχειακών και τουριστικών επιχειρήσεων στο διαδίκτυο. Σήμερα, πολλά εγχώρια και διεθνή ξενοδοχειακά και τουριστικά brands, επιλέγουν τη Nelios για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της online στρατηγικής τους. Αξιοποιώντας όλα τα σύγχρονα εργαλεία αλλά και την εξειδικευμένη γνώση των στελεχών της στον τουριστικό κλάδο, η εταιρεία έχει καταφέρει να αποσπάσει μεγάλες διακρίσεις εντός και εκτός συνόρων.

Περισσότερες πληροφορίες:
info@nelios.com
www.athensauthentic.com
www.nelios.com

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.