ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΑ SMALL LUXURY HOTELS OF THE WORLD

Filip Boyen_01

 

Από σήμερα, 27 Οκτωβρίου, καθήκοντα Διευθύνοντα Σύμβουλου του GROUP Small Luxury Hotels of the World αναλαμβάνει ο Philip Boyen.

Μέχρι πρόσφατα Διευθύνων Σύμβουλος της Hill, Goodridge & Associates -της εταιρείας διαχείρισης των SLH- ο κύριος Boyen αναλαμβάνει εφεξής το τιμόνι της ηγεσίας των SLH, τα οποία φέτος γιορτάζουν τα 25α γενέθλιά τους. Με καταγωγή από το Βέλγιο, ο Filip Boyen έχει διανύσει μακρά πορεία στον κλάδο των πολυτελών ξενοδοχείων, με πιο πρόσφατη την επί 6ετίας θητεία του ως Chief Operating Officer και Senior Vice President στο Belmond. Υπό αυτή την ιδιότητα ξεδίπλωσε τις δεξιότητές του, όχι μόνο στα πεδία της λειτουργικής αρτιότητας, της διοίκησης ομάδας και της διαχείριση των εσόδων της ξενοδοχειακής μονάδας, αλλά αναδείχθηκε σε ενορχηστρωτή της εφαρμογής μετρήσεων ικανοποίησης επισκεπτών και προγραμμάτων παρακολούθησης ποιότητας. Αν και ξεκίνησε από τη βάση της ξενοδοχειακής πυραμίδας, σύντομα αναρριχήθκε στη διεύθυνση ξενοδοχείων σε προορισμούς που εκτείνονται από τη Μόσχα έως την Ταϊτή, από όπου και μεταπήδησε στην αλυσίδα Orient-Express Hotels.

Η Anchalika   Kijkanakorn, Πρόεδρος του ΔΣ των SLH δηλώνει για τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο των SLH: «Το εύρος της εμπειρίας του Filip, όχι μόνο στη διεύθυνση ενός μεγάλου αριθμού ξενοδοχείων και στις τέσσερις ηπείρους, αλλά και σε κάθε πτυχή της πολυτελούς ξενοδοχειακής βιομηχανίας, δηλώνει από μόνο του ότι είναι ο καταλληλότερος να ηγηθεί των SLH σε αυτή την ανταγωνιστικότερη από ποτέ εποχή. Προσδοκούμε ότι στα χρόνια της ηγεσίας του θα συνεχιστεί η ανέλιξη του brand των SLH και για τα επόμενα –και περισσότερα- 25 χρόνια. Αντίστοιχα, ο Filip Boyen σχολιάζει: «Τα Small Luxury Hotels of the World είναι ένα διεθνώς διάσημο και αναγνωρισμένο brand, χάρη στην αφοσίωση μιας της ταλαντούχας ομάδας που απαρτίζεται από τους κορυφαίους επαγγελματίες που εργάζονται στα γραφεία μας στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη, τη Σιγκαπούρη και τη Σαγκάη. Ανυπομονώ να ηγηθώ αυτής της ομάδας, καθώς όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να ισχυροποιήσουμε ακόμα περισσότερο την παρουσία μας στη διεθνή σκηνή, ενώ την ίδια ώρα θα δημιουργούμε ολοένα και μεγαλύτερη υπεραξία για τα ξενοδοχεία-μέλη μας και τους επισκέπτες τους».

Τα SLH διαθέτουν περισσότερα από 520 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενώ ο κύριος Boyen θα έχει την έδρα του στα κεντρικά της εταιρείας στην περιοχή Victoria του Λονδίνου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.