ΣΤΑ 10 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Στα 10 καλύτερα του κόσμου συγκαταλέγεται το μετρό της Αθήνας από τον αμερικανικό ταξιδιωτικό οδηγό Frommer’ s λόγω της έκθεσης αρχαιολογικών ευρημάτων και σύγχρονων έργων τέχνης σε πολλούς του σταθμούς. Μάλιστα, συστήνει ενθέρμως σε όσους φθάνουν στην Αθήνα να τους επισκεφθούν.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη αναγνώριση, η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ θέλησε για μία ακόμα φορά να υπογραμμίσει την προσήλωσή της στην ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων και στους σταθμούς του μετρό της Θεσσαλονίκης. Τα αρχαιολογικά ευρήματα της Θεσσαλονίκης πρόκειται μάλιστα να αναδειχθούν κατά τρόπο μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το σχεδιασμό της εταιρείας και να αποτελέσουν πόλο έλξης για τη μοναδικότητα παρουσίασης και προβολής τους. Μάλιστα πολλοί από τους σταθμούς του μετρό Θεσσαλονίκης, θα αποτελούν πρότυπα μουσεία.

Εκτός από την ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ θα πλαισιώσει τους σταθμούς με έργα τέχνης που θα φιλοτεχνηθούν ειδικά για τους συγκεκριμένους σταθμούς και θα αναφέρονται στην πολιτιστική κληρονομιά της κάθε περιοχής. Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ προγραμματίζει συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για τα θέματα αισθητικής πλαισίωσης των σταθμών του μετρό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.