Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ CRIST

raftingΣτα γραφικά Ζαγοροχώρια βρέθηκαν το προσωπικό και οι συνεργάτες της Crist, στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας εταιρικής εκδρομής. Φέτος είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα Ζαγοροχώρια με τις υπέροχες τοποθεσίες και τα γραφικά χωριά με τα πανέμορφα σπίτια, που συνθέτουν έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης, που έχει γίνει πλέον θεσμός για την Crist, ήταν ο συνδυασμός τής χαλάρωσης των συμμετασχόντων παράλληλα με την πραγματοποίηση ομαδικών δραστηριοτήτων μέσα στη φύση, ένα αντίδοτο απέναντι στο άγχος και στις πιέσεις τής καθημερινότητας, επιβραβεύοντας και σφυρηλατώντας έτσι την κοινωνικότητα και την ομαδικότητα.

Στη διάρκεια της τριήμερης παραμονής τους, είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το πανέμορφο αυτό κομμάτι τής Ελλάδος, να θαυμάσουν τις φυσικές ομορφιές του και να δοκιμάσουν τα τοπικά εδέσματα, τις λιχουδιές και τα υπέροχα παραδοσιακά γλυκά.

Να σημειωθεί ότι με μοτό της «Τέλεια ισορροπία πάνω σε μια λευκή γραμμή» η εταιρία Crist θεωρείται ένας  από τους κορυφαίους δημιουργούς και προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων επαγγελματικού ιματισμού στην Ελλάδα.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.