ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ MARRIOTT ΤΟ METROPOLITAN HOTEL ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΑΝΔΡΗΣ;

Συμφωνία συνεργασίας βρίσκεται στα σκαριά μεταξύ της πρωταγωνίστριας στην παγκόσμια αγορά ξενοδοχειακής αλυσίδας Marriot και του ομίλου Χανδρής, με επίκεντρο το αθηναϊκό ξενοδοχείο Metropolitan, υποστηρίζουν σημερινά δημοσίευμα.

Οι δύο πλευρές δεν συζητούν το ενδεχόμενο εξαγοράς του 5άστερου ξενοδοχείου από την αλυσίδα Marriott, αλλά μια συνεργασία με τη μορφή franchise, η οποία θα επιτρέπει στον όμιλο Χανδρή να διατηρήσει τη διαχείριση του ξενοδοχείου κάνοντας παράλληλα χρήση του εμπορικού σήματος της Marriott.

Οι πληροφορίες θέλουν τις συζητήσεις να έχουν ξεκινήσει εδώ και έξι μήνες περίπου χωρίς καμία από τις δύο πλευρές να προτίθεται να σχολιάσει ακόμα. Στόχος του Ομίλου Χανδρή, είναι να προχωρήσει σε ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Metropolitan, γεγονός το οποίο θα επιτευχθεί ακόμη ευκολότερα με την συνεργασία με τον Όμιλο Marriott εάν αυτή προχωρήσει.

Πηγή προσκείμενη στη διοίκηση της ελληνικής εταιρείας επιβεβαίωσε, εμμέσως, τις συζητήσεις, αποφεύγοντας να διαψεύσει τις σχετικές πληροφορίες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι συζητήσεις εξελίσσονται το τελευταίο εξάμηνο κι εντάσσονται στις προσπάθειες των μετόχων να ενταχθεί το γνωστό ξενοδοχείο σε μεγάλη διεθνή αλυσίδα ώστε να συνδεθεί με την δρομολογούμενη ριζική ανακαίνισή του.

Στο τραπέζι των συζητήσεων με την Marriott έχει τεθεί και το θέμα των απαραίτητων επενδύσεων, καθώς το μέγεθος των δωματίων του ξενοδοχείου είναι μικρότερο από τα νέα στάνταρ που έχει υιοθετήσει διεθνώς ο αμερικανικός όμιλος. Για το σκοπό αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες σε πέντε από τα δωμάτια του ξενοδοχείου προκειμένου να επιλεγεί το πρότυπο δωματίων στα οποία θα βασιστεί το πρόγραμμα ανακαίνισης.

Έμπειρα στελέχη της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς, ωστόσο, εκφράζουν επιφυλάξεις για την τελική έκβαση των συζητήσεων, επικαλούμενοι την περίοδο λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας. Όπως αναφέρουν, το 2000 βρίσκονταν και πάλι σε εξέλιξη συζητήσεις για το ίδιο ξενοδοχείο με το γαλλικό ξενοδοχειακό όμιλο Accor αλλά η συμφωνία φέρεται να «χάλασε» λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές.

Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση του ομίλου Χανδρής επί του συγκεκριμένου θέματος!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.