ΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ WORKSHOP ΤΩΝ 320 ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΡΩΣΩΝ TOUR OPERATORS ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η TEZ TOUR ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Η CHNARIS HOTEL MANAGEMENT

Μια από τις μεγαλύτερες συναντήσεις εκπροσώπων της Ρωσικής τουριστικής αγοράς, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κρήτη, όπου 320 διακεκριμένοι Ρώσσοι τουριστικοί πράκτορες πραγματοποίησαν το καθιερωμένο, ετήσιο Work Shop του κλάδου τους, προσκεκλημένοι του Τουριστικού Οργανισμού TEZ Tour Ελλάδος.

Είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται η χώρα μας για να φιλοξενήσει αυτή τη σημαντική συνάντηση των Ρώσων Tour Operators, των ανθρώπων που ουσιαστικά κινούν τα νήματα του Ρωσικού τουρισμού σε διεθνές επίπεδο. Πρόκειται για μια ξεχωριστή τουριστική πρωτοβουλία που σκοπό είχε να προωθήσει την χώρα μας και ιδιαίτερα την Κρήτη, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στους Κρητικούς τουριστικούς παράγοντες να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές και να αποδείξουν ότι ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει πολλά περισσότερα από το κλασικό «ήλιος και θάλασσα». Για αυτόν το λόγο και το πρόγραμμα της πενθήμερης επίσκεψης περιελάμβανε πολλές δραστηριότητες σε μέρη της Κρήτης οπού οι Ρώσοι Tour Operators μπόρεσαν να νιώσουν την πατροπαράδοτη Κρητική φιλοξενία, αλλά και θαύμασαν τις πολυποίκιλες ομορφιές του τόπου μας.

Η CHNARIS Hotel Management, Development & Consulting SA συμμετείχε δυναμικά στο Work Shop της TEZ TOUR Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Knossos Royal στον Ανισσαρά Χερσονήσου, με τον Ζαχαρία Χνάρη και τους συνεργάτες του να παρουσιάζουν τις συνεργαζόμενες ξενοδοχειακές μονάδες και τα CHC Hotels και να πραγματοποιούν σημαντικές επαφές, με στόχο την προώθηση του τουριστικού προϊόντος σε μια απαιτητική, αλλά ιδιαίτερα υψηλών προδιαγραφών αγορά.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της TEZ TOUR Ελλάδος Δημήτρης Χαριτίδης σε δηλώσεις του τόνισε: «Το οργανωμένο αυτό ταξίδι των Διευθυντών των καλύτερων τουριστικών πρακτορείων της Ρωσίας διοργανώνεται μια φορά κάθε χρόνο και εφέτος είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Πιστεύουμε ότι η ενεργεία αυτή εν μέσω κρίσης θα ενδυναμώσει περισσότερο τους δεσμούς με την ρωσική τουριστική αγορά δίνοντας τα μέγιστα δυνατά οφέλη για την επικείμενη τουριστική χρονιά, χρονιά η οποία μεταξύ άλλων έχει ανακηρυχθεί σε «Έτος Ελλάδας» στην Ρωσία και «Έτος Ρωσίας» στην Ελλάδα».

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.