ΤΑ SLH ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ «SMALL LUXURY HEROES AGENT» ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ 25.000 ΔΟΛΑΡΙΑ

 Τα Small Luxury Hotels of the World (SLH), ο πρωταθλητής όμιλος των μικρών, πολυτελών, ανεξάρτητων ξενοδοχείων, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης επέτείου τους, ανακοινώνουν την έναρξη ενός προγράμματος αναγνώρισης ταξιδιωτικών πρακτορείων με τίτλο “Small Luxury Heroes Αgent”. Για όσα ταξιδιωτικά πρακτορεία δηλώσουν υποψηφιότητα στο πρόγραμμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2016, το πρόγραμμα περιλαμβάνει έπαθλα που αγγίζουν συνολικά τα 25.000 δολάρια

Με γνώμονα το γεγονός ότι οι κρατήσεις που προέρχονται από τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, αντιπροσωπεύουν σχεδόν τα δύο τρίτα του συνόλου των κρατήσεων των SLH και άρα είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία και την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής επιχείρησης, το πρόγραμμα “Small Luxury Heroes Αgent” σχεδιάστηκε προκειμένου να ανταμείψει τους πιστούς στον όμιλο ταξιδιωτικούς πράκτορες, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα δώρων – από δωροκάρτες του Amazon μέχρι δωρεάν διαμονές σε οποιοδήποτε από τα 520 πολυτελή ξενοδοχεία του group σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλον τον κόσμο.

Τα πρακτορεία τα οποία θα εγγραφούν στο πρόγραμμα (στο σύνδεσμο agents.slh.com ) θα λάβουν το «Luxury Agent ID» (τον luxury ID αριθμό τους δηλαδή), το οποίο θα είναι συνδεδεμένο με το προφίλ τους στο website των SLH Travel Agents, και το οποίο τα πρακτορεία θα μπορούν να εισάγουν κάθε φορά που πραγματοποιούν μία κράτηση μέσω των καναλιών των SLH – των GDS, του τηλεφωνικού κέντρου ή της ιστοσελίδας SLH.com. Κάθε κράτηση θα κερδίζει πόντους ανάλογα με τη συνολική αξία της. Οι πόντοι αυτοί θα μπορούν να εξαγοραστούν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί το πρακτορείο, ή θα μπορούν να λειτουργήσουν προσθετικά για την εξαργύρωση κάποιου δώρου μεγαλύτερης αξίας.

Για να εγγραφεί κάποιο πρακτορείο στον Πρόγραμμα “Small Luxury Heroes Αgent” θα πρέπει προηγουμένως να έχει εγγραφεί ήδη στην ιστοσελίδα των Ταξιδιωτικών Πρακτορείων των SLH. Τα υφιστάμενα μέλη θα λάβουν άμεσα ένα email με λεπτομέρειες για το πώς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, ενώ για οι νέες εγγραφές θα λάβουν ένα επιβεβαιωτικό email-πρόσκληση μέλους. Η πραγματοποίηση κράτησης δεν είναι απαραίτητη προκειμένου να εγγραφεί ένα πρακτορείο στο Πρόγραμμα.

Ο Filip Boyen, Διευθύνων Σύμβουλος των SLH δήλωσε σχετικά: «Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες είναι οι ήρωες της τουριστικής βιομηχανίας. Ελπίζουμε ότι, με το πρόγραμμα “Small Luxury Heroes Αgent” θα τους εμπνεύσουμε περισσότερο παρέχοντάς τους μία πλατφόρμα σύνδεσης του πελατολογίου τους με τα ξενοδοχεία μας. Καθώς γιορτάζουμε τα 25 χρόνια μας, ελπίζουμε “οι μικροί ήρωες της πολυτελείας” να γίνουν οι πρεσβευτές μας και για τα επόμενα 25 χρόνια λειτουργίας μας. »

Όσα πρακτορεία εγγραφούν στο πρόγραμμα μέχρι τις 31 Ιανυαρίου 2016, θα πάρουν ταυτόχρονα μέρος στην κλήρωση για το μεγάλο έπαθλο των 25.000 δολαρίων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.