320 ΗΧΗΡΑ «ΝΑΙ» ΡΩΣΩΝ TOUR OPERATORS ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη των 320 Ρώσων διακεκριμένων τουριστικών πρακτόρων που φιλοξένησε η Tez Tour Hellas στην Κρητη. Η Ελλάδα και ιδιαίτερα η  Κρήτη  φαίνεται να κέρδισε το στοίχημα μιας αγοράς που μπορεί να δώσει πολλά στην τουριστική μας Βιομηχανία.

Οι άνθρωποι του ΟΜΙΛΟΥ ΤΕΖ Tour αλλά και οι χορηγοί της πενθήμερης εκδήλωσης προσέφεραν την δυνατότητα στους υψηλούς προσκεκλημένους τους, να γνωρίσουν μια άλλη Κρητη ,μια άλλη περίοδο. Εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ήταν και οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του work shop,όπου έγιναν σημαντικές επαφές ανάμεσα σε ξενοδόχους και επιχειρηματίες του τουριστικού κλάδου με τους Ρώσους πράκτορες υπό την «ομπρέλα» της TEZ TOUR. Σημαντικά οφέλη φαίνεται όμως ότι αποκόμισαν και οι χορηγοί της τουριστικής συνάντησης. Την προσπάθεια υποστήριξαν η Περιφέρεια Κρήτης ,οι Δήμοι XEΡΣΟΝΗΣΟΥ,  ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ,η Eurobank, η AEGEAN AIRLINES, οι επιχειρήσεις  ΠΛΕΥΡΑΚΗ, ο  LASSINTHOS, το κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ στις Αρχάνες, και πλειάδα άλλων  τουριστικών επιχειρήσεων. Οι πράκτορες  φιλοξενήθηκαν  στο ξενοδοχείο Knossos Royal ομίλου Aldemar που ήταν και μεγάλος χορηγός του event  και χωρίς την υποστήριξη τους δεν θα μπορούσε να γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση . Το ενδιαφέρον των επαφών κατέγραψαν εκπρόσωποι των Ελληνικών  και Ρωσικών ΜΜΕ αφού η δημοσιότητα που δόθηκε από τους δημοσιογράφους ήταν αντάξια του αποτελέσματος της επίσκεψης των Ρώσων. Σε όλες τις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών  αλλά και εκπρόσωποι του Υπουργείου Τουρισμού που τόνισαν την σπουδαιότητα αυτών των εκδηλώσεων και ειδικά μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε. Η «γραμμή» ήταν κοινή απ όλους, βάζοντας τον πήχη της Ρωσικής αγοράς ψηλότερα για το 2016.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της TEZ TOUR HELLAS κ. Δημήτρης  Χαριτίδης κατά την αναχώρηση των 320 προσκεκλημένων τους δήλωσε  την ικανοποίηση του για την έκβαση της επίσκεψης και των επαφών, ενώ εξέφρασε  την πίστη τους ότι η Ελληνική αγορά και ειδικά αυτή της Κρήτης μπορεί να ωφεληθεί μετά από αυτές τις επαφές την επόμενη χρονιά. Επίσης ευχαρίστησε την ομάδα της TEZ TOUR HELLAS για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης και ειδικά τον Γεν. Διευθυντή της εταιρείας  κ. Μανώλη Απλαδενάκη.

Κατά την αναχώρηση των Ρώσων επισκεπτών όλοι δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από το ταξίδι τους στην Κρήτη. Αυτό που τους έκανε να αισθανθούν ιδιαίτερα ήταν η κοινή θρησκευτική πίστη, οι κοινές παραδόσεις των δυο λαών, αλλά και η Κρητική ζεστή φιλοξενία των ανθρώπων που τους υποδέχτηκαν, τους φιλοξένησαν και τους ξενάγησαν στην χειμερινή Κρήτη προσπαθώντας να τους μυήσουν σε τοπικά έθιμα όπως το ρακοκάζανο, αλλά και να τους δώσουν να καταλάβουν ότι η Κρήτη εξ αιτίας και των καλών καιρικών συνθηκών της, μπορεί να αποτελέσει ξεχωριστό ταξιδιωτικό προορισμό και μετά τον Νοέμβριο, ή πριν τον Απρίλιο. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι δίνουν «ψήφο» εμπιστοσύνης στην Κρήτη ,και πως θα προσπαθήσουν να μεταφέρουν στην Ρωσική τουριστική αγορά και τους πελάτες τους, τα …»καλύτερα».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.