ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗ HORECA ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ CRIST ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΝΕΑ THΣ ΣΥΛΛΟΓΗ

Η Crist, με σχεδόν μισό αιώνα παρουσίας στο χώρο τού επαγγελματικού ιματισμού, θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή ξενοδοχειακού ιματισμού για το 2016 στην 11η έκθεση  HO.RE.CA,  που θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο «Athens Metropolitan Expo» από την Παρασκευή 12 έως και τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016.

Ο ξενοδοχειακός ιματισμός είναι για την ακρίβεια το «μυστικό» της φιλοξενίας για κάθε μονάδα. Το σεντόνι, η πετσέτα, το μπουρνούζι, είναι «κομμάτια» του ξενοδοχειακού εξοπλισμού που στην κυριολεξία «αγκαλιάζουν» τον πελάτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ιματισμό τής τραπεζαρίας, της πισίνας, του SPA, που αποτελούν εξ ίσου σημαντικό κομμάτι της παροχής υπηρεσιών των ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων. Την περίοδο που διανύουμε ο έντονος ανταγωνισμός, απαιτεί συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και ο ποιοτικός ιματισμός μπορεί να «καλύψει» πολλές ατέλειες και να δώσει την αίσθηση της φροντίδας στην λεπτομέρεια.

Επειδή οι απαιτήσεις μιας επιτυχημένης συλλογής είναι πολλές και ποικίλες, οι ειδικοί της Crist συνδυάζοντας την πολυετή γνώση με το στιλ, τη φινέτσα και την υπεύθυνη περιβαλλοντική διαχείριση, δημιούργησαν μια νέα σειρά ποιοτικών προϊόντων με τη διακριτική ονομασία Crist Eco Friendly Produced, τα οποία αποτελούν ακόμη μια απόδειξη της δέσμευσης της εταιρίας να λειτουργεί με κοινωνική υπευθυνότητα, διαθέτοντας ποιοτικά προϊόντα για σκληρή επαγγελματική χρήση με μεγάλη διάρκεια «ζωής» που αποδεδειγμένα μειώνουν τα κόστη αγοράς.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.