ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΤΟΥ HILTON ΑΘΗΝΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ALPHA BANK ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ

Την έναρξη διαδικασίας πώλησης του πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής της (ανερχόμενο σε περίπου 97,3%) στο μετοχικό κεφάλαιο της Ιονικής Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ, ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του ξενοδοχείου Hilton Αθηνών, ανακοίνωσε η Alpha Bank AE.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η διαδικασία αποσκοπεί στην προσέλκυση επενδυτών υψηλού επιπέδου προς τον σκοπό περαιτέρω αναδείξεως της κορυφαίας αυτής ξενοδοχειακής μονάδας ως σημείου αναφοράς στην παροχή ξενοδοχειακών υπηρεσιών διεθνούς επιπέδου».

Η Citigroup Global Markets Ltd ενεργεί ως αποκλειστικός χρηματοοικονομικός σύμβουλος της Alpha Bank για τη διαδικασία.

Oι επενδυτές καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο πλαίσιο της Διαδικασίας έως την Παρασκευή 11.3.2016 και ώρα 12.00 μ.μ. Λονδίνου.

Σημειώνεται ότι η διαδικασία δεν απευθύνεται προς το επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα στo πλαίσιο δημοσίας προσφοράς ούτε σχετίζεται με τη διενέργεια δημοσίας προσφοράς στην Ελλάδα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Η διαδικασία απευθύνεται αποκλειστικά προς «ειδικούς επενδυτές» κατά την έννοια του άρθρου 2 της Ευρωπαϊκής Οδηγίας 2003/71/ΕΚ και του άρθρου 2 παρ. 1(στ) του ν.3401/2005 και σε επενδυτές που εμπίπτουν στην περίπτωση του άρθρου 3 παρ. 2(c) της Οδηγίας 2003/71/ΕΚ και του άρθρου 3 παρ. 2(γ) του ν.3401/2005.

Αντίστοιχη ανακοίνωση εξέδωσε και η Ιονική Ξενοδοχειακαί Επιχειρήσεις ΑΕ. στην οποία αναφέρει ότι «πληροφορήθηκε από την Alpha Bank AE, πλειοψηφούσα μέτοχό της, τη δημοσίευση πρόσκλησης προς «ειδικούς επενδυτές», κατά την έννοια του άρθρου 2 της Οδηγίας 2003/71/ΕΚ και του άρθρου 2 παρ. 1(στ) του ν.3401/2005, και σε επενδυτές που εμπίπτουν στην περίπτωση του άρθρου 3 παρ. 2(c) της Οδηγίας 2003/71/ΕΚ και του άρθρου 3 παρ. 2(γ) του ν.3401/2005, για την εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον σκοπό αποκτήσεως του πλειοψηφικού ποσοστού συμμετοχής της (ανερχομένου σε 97,3% περίπου) στο μετοχικό κεφάλαιο της Ιονικής Ξενοδοχειακής.

Για περαιτέρω πληροφορίες οι επενδυτές δύνανται να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Alpha Bank. Η Ιονική Ξενοδοχειακή θα τηρεί, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, τους επενδυτές ενήμερους επί της διαδικασίας».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.