Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ

Photo credits: Sani Beach Hotel

Photo credits: Sani Beach Hotel

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση BIT 2016 στο Μιλάνο, όπου πλέον η Χαλκιδική συγκαταλέγεται στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας στην ιταλική αγορά.

Οι συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής μέσω συγκεκριμένων δράσεων και στοχευμένων εκδηλώσεων -τα 4 τελευταία χρόνια- έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα και απόδειξη αποτελεί ότι η Χαλκιδική συμπεριλαμβάνεται φέτος στους καταλόγους των μεγαλύτερων Tour Operators της Ιταλίας. Η Χαλκιδική είχε δυναμική παρουσία με αυτόνομο περίπτερο, στην διεθνή τουριστική έκθεση BIT που πραγματοποιήθηκε στις 11-13 Φεβρουαρίου 2016 στο RHO FIERA του Μιλάνου.

Ο δημοφιλής βορειοελλαδικός προορισμός στη φετινή έκθεση προβλήθηκε και παρουσιάστηκε στο ιταλικό κοινό μέσα από πιο πρωτότυπους και διαδραστικούς τρόπους. Συγκεκριμένα, η Χαλκιδική προβλήθηκε μέσα από ένα 2σέλιδο κόμικ που δημοσιεύτηκε στην επίσημη εφημερίδα των Γραφείων Ταξιδιών στην Ιταλία AGENZIA DI VIAGGI (1965), όπου παρουσίαζε τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη καθώς και ένα application που δημιουργούσαν οι παραπάνω δημοσιογράφοι και έδιναν τη δυνατότητα στους επισκέπτες του περιπτέρου της Χαλκιδικής να φωτογραφίζονται 3D με τον Αριστοτέλη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.