ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ KAPPA CLUB ME ΓΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;

Photo credits: Kappa Club

Photo credits: Kappa Club

Στο στόχαστρο του ενδιαφέροντος του Γάλλου tour operator NG Travel Group – που ουσιαστικά λειτουργεί σαν εταιρία συμμετοχών καθώς το χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τουριστικά γραφεία και Β2Β πρακτορεία όπως το Take it sunny, Plus Voyages, Directours, Bommerang,Promoséjours.com, Iléatours κλπ.- βρίσκεται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του B2T blog, η Χαλκιδική.

Για την ακρίβεια και όπως υποστηρίζουν γνώστες του θέματος, επιδιώκει να φέρει Γάλους τουρίστες στο δημοφιλή βορειοελλαδικό προορισμό από τη φετινή χρονιά, συνάπτοντας συνεργασία με παραθαλάσσια ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη Χαλκιδική προκειμένου πιθανότατα να θέσει σε λειτουργία  Kappa Club που αποτελεί την αιχμή του δόρατος του NG Travel Group τα τελευταία 3 χρόνια. Όπως άλλωστε επεσήμαναν πρόσφατα σε διεθνή μέσα επιτελικά στελέχη του NG Travel Group,  ένας από τους βασικούς τους στόχους είναι ο διπλασιασμός μέσα στην επόμενη διετία του αριθμού των 16 Kappa Clubs που σύμφωνα με τις υπογεγραμμένες, έως σήμερα, συμφωνίες θα λειτουργήσουν φέτος. Οι ίδιοι ταυτόχρονα προέβλεψαν ότι ο κύκλος εργασιών των Kappa Clubs θα αγγίξει το 2018 τα 100 εκατ. ευρώ αριθμώντας 120.000 πελάτες.

Τα εντυπωσιακά οικονομικά μεγέθη καταγράφηκαν και το 2015 καθώς τα Kappa Clubs προσέλκυσαν 60.000 πελάτες, σημειώνοντας αύξηση 140% σε σχέση με το 2014, το ποσοστό της πληρότητάς τους ξεπέρασε το 90%  και ο κυκλος εργασιών τους διαμορφώθηκε στα 58 εκατ. ευρώ, έναντι 28 εκατ. ευρώ το 2014.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η ανάπτυξη αυτή επιτυγχάνεται μέσα σε τρία χρόνια με την «αναβίωση» το 2013 του brand Kappa Club που το NG Travel Group απέκτησε το 2008.

Kappa Clubs λειτουργούν στην Ελλάδα (Κρήτη, Ρόδο, Εύβοια, Πελοπόννησο, Κατερίνη από φέτος), στην Ισπανία, το Μαρόκο, το Μεξικό, τη Σαρδηνία, τη Ζανζιβάρη, την Ταϊλάνδη κλπ.

Στην περίπτωση που επιτευχθεί συμφωνία φέτος  είτε για τη λειτουργία Kappa Club στη Χαλκιδική είτε του δυναμικού τουριστικού γραφείου Take it sunny -μέλος του NG Travel Group- με ξενοδόχους στο βορειοελλαδικό προορισμό, τότε θα αρχίσει να υλοποιείται μία από τις βασικές επιδιώξεις του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής. Η οποία συνίσταται, όπως την ανέδειξε πρόσφατα ο πρόεδρος των δύο φορέων κ. Γρηγόρης Τάσιος, στο να επιλέξουν τη Χαλκιδική 100.000 Γάλλοι τουρίστες κατά την επόμενη πενταετία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2015 καταγράφηκαν 12.000 αφίξεις Γάλλων τουριστών στη Χαλκιδική, ενώ 4.000 αφίξεις το 2014.
 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.