ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ BT BLOG

Οι αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του BT blog προσέλκυσαν και αναγνώστες που θέλησαν να καταθέσουν τη δική τους άποψη, το δικό τους σχόλιο για το θέμα.

Στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του, το BT blog στοχεύει στην έγκαιρη και το κυριότερο στην έγκυρη ενημέρωσή σας, επιδιώκει να σας μεταφέρει την είδηση αλλά και τον τρόπο σκέψης, δράσης επιχειρηματιών και επιτελικών στελεχών που δραστηριοποιούνται στους τομείς με τους οποίους ασχολείται, τηρώντας απαρέγκλιτα την αρχή για δημοσίευση θεμάτων, ρεπορτάζ κλπ. που είναι αληθή, απέχουν παρασάγγας από το ψέμα, τη φαντασία, το κουτσομπολιό.

Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η καθεμία, ο καθένας θα πρέπει να έχει το θάρρος της γνώμης της-του και προκειμένου να αποφευχθούν οι όποιες παρερμηνείες που μπορούν να αφήνουν το όποιο «ψήγμα» για την τιμή και την υπόληψη των συνεντευξιαζόμενων, το BT blog με ιδιαίτερη χαρά και περισσή προθυμία περιμένει για  να φιλοξενήσει και να δημοσιεύσει τα σχόλια, τις προσωπικές σας απόψεις- εκτιμήσεις κλπ. που πιθανότατα να αναδείξουν άγνωστες αλλά ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες πτυχές του θέματος αρκεί να συνοδεύονται από τα προσωπικά σας στοιχεία και όχι από ψευδώνυμα.

Φιλικά,

Ζαφειρώ Χατζοπούλου

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.