ΠΑΓΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Η ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ

Photo credits: Mediterranean Village

Photo credits: Mediterranean Village

Στο περιθώριο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας -που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 11ης έκθεσης Horeca- η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά- Λάμπρου, ο γενικός γραμματέας Ηρακλής Τσιτλακίδης, το μέλος Δημήτρης Τοπαλίδης και η υπεύθυνη του γραφείου Άννα Σαββίδη συναντήθηκαν με το νέο Γενικό Γραμματέα Τουριστικών Υποδομών και Επενδύσεων Γιώργο Τζιάλλα, φέρνοντας στο προσκήνιο έναν πάγιο τουριστικό στόχο: την επιμήκυνση του Πιερικού τουρισμού όλο το χρόνο μέσα από την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Συζητήθηκαν, τα είδη εναλλακτικού τουρισμού που μπορούν να αναδειχθούν στην Πιερία, οι τρόποι προώθησης και ζητήθηκε η αρωγή του υπουργείου Τουρισμού. Επιπρόσθετα, υπήρξε ενημέρωση για τις ευκαιρίες που δίνει το νέο ΕΣΠΑ για τις τουριστικές επενδύσεις.
«Αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας. Δίνουμε το παρών σε εκθέσεις και σε κάθε γεγονός του κλάδου μας, όπου έχουμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους του τουρισμού και θεσμικούς φορείς. Ήρθε η ώρα η Πιερία να κερδίσει το στοίχημα του εναλλακτικού τουρισμού», δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Ξυπτερά – Λάμπρου.
«Η ένωσή μας έχει θέσει ξεκάθαρους στόχους για την ανάδειξη του τουρισμού και τη στήριξη των συναδέλφων. Η εξωστρέφεια είναι μονόδρομος. Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, προβάλουμε τον τόπο μας και σχεδιάζουμε βήμα – βήμα την επόμενη μέρα του τουρισμού στην Πιερία», υπογράμμισε ο Γ.Γ. Ηρακλής Τσιτλακίδης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.