Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΕ «TOP JOB CREATOR» ΑΠΟ ΤΗΝ ENDEAVOR GREECE

Για τη δημιουργία των περισσότερων θέσεων εργασίας μέσα στο 2015, βραβεύτηκε ο πρόεδρος και ιδρυτής της Hotelbrain Πάνος Παλαιολόγος από τον πρόεδρο ΔΣ της Endeavor Greece, Μιχάλη Χανδρή,κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Συνάντησης της Endeavor Greece, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Για τις περισσότερες από 3500 θέσεις εργασίας, οι οποίες δημιουργήθηκαν από τα 130 ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η εταιρεία, η HotelBrain ανακηρύχθηκε στην εκδήλωση ως “Top Job Creator”- μέλος της Endeavor για τη χρονιά που πέρασε.

«Σε αυτά τα δύσκολα χρόνια που διανύουμε, ο Τουρισμός έχει αποδείξει ότι είναι από τους ελάχιστους υγιείς τομείς της οικονομίας μας, ο οποίος δημιουργεί ταυτόχρονα σημαντικά έσοδα και θέσεις εργασίας» δήλωσε αμέσως μετά τη βράβευσή του ο Πάνος Παλαιολόγος και συνέχισε «Η σημερινή διάκριση είνσι πολύ σημαντική για εμάς και απολύτως σύμφωνη με το όραμα της Endeavor, το οποίο παρουσίασε στην έναρξη της εκδήλωσης ο Πρόεδρος ΔΣ της Endeavor Greece, Μιχάλης Χανδρής, τη στήριξη, δηληδή, της επιχειρηματικότητας ως μοχλό δημιουργίας θέσεων εργασίας και ανάπτυξης στην Ελλάδα».

Η Endeavor Greece, είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός στήριξης της επιχειρηματικότητας. Η HotelBrain είναι επιλεγμένο μέλος της Endeavor Greece από το 2013.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.