ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ DISCOVER GREECE!!!

Πέρασαν κιόλας δυο εκπληκτικά χρόνια, από τότε που το Discover Greece ξεκίνησε το ταξίδι του με συνεπιβάτες του, σε κάθε του βήμα και κάθε του σταθμό όλους εμάς.

Ένα ταξίδι, με «ανοιχτό εισιτήριο επιστροφής και προορισμού», γεμάτο αναμνήσεις που σήμερα μας οδηγούν πίσω στο χρόνο.

Στις 11 Φεβρουαρίου 2014, το ταξίδι του Discovergreece.com ξεκίνησε με μοναδική «αποσκευή» μια μικρή υπόσχεση προς εμάς: Κάθε μέρα και με κάθε τρόπο να μας ανοίγουμε ένα παράθυρο για να δραπετεύουμε, έστω και λίγο, έστω και νοητά,  σε κάποια ξεχωριστή γωνιά της Ελλάδας.

Εμπειρίες, στιγμές, γεύσεις, άνθρωποι, παραλίες, τοπία, εντυπωσιακά χρώματα, ιστορία, μύθος. Από τους κλασικούς προορισμούς που εξερευνήθηκαν σαν να ήταν η πρώτη φορά,  μέχρι τους κρυμμένους θησαυρούς που ήρθαν στην επιφάνεια. Εκατοντάδες ιστορίες, χιλιάδες εικόνες, δεκάδες video που όλα μαζί αφηγούνται την πραγματική Ελλάδα.

Οι καμπάνιες που υλοποίησε, μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια, ήταν μια ανοιχτή πρόσκληση και πρόκληση να ανακαλύψουμε εκατοντάδες λόγους για να επισκεφθούμε όλους εκείνους τους υπέροχους προορισμούς της χώρας μας.

Μας ζήτησε να δηλώσουμε I’m an Athenian για να μας μυήσει στην πολύπλευρη προσωπικότητα της ευρωπαϊκής μητρόπολης και για να μάθουμε μαζί τους επισκέπτες της πόλης να μιλάνε την γλώσσα της. Η Θεσσαλονίκη κατέκτησε τις καρδιές μας με το Thessaloniki Big Heart , η Κέρκυρα πρωταγωνίστησε, δικαιωματικά, ως Spotlight Diva, και η Στερεά Ελλάδα μαγνήτισε τα βλέμματα, όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν, ανακαλύπτοντας σε αυτήν την αναζωογονητική ισορροπία που πηγάζει από την  Πηγή Ζωής.  Φυσικά, το μυθικό ελληνικό καλοκαίρι Happening Now και παραμένει σταθερή αξία στη συνείδηση μας, ενώ η εξωτική Χαλκιδική Mirage in the Med μας πρόσφερε μια ακόμα αφορμή για ονειρικές αποδράσεις.

Μέσα από αυτό το ταξίδι το Discover Greece έχει σήμερα αποκτήσει μια social media οικογένεια που έχει φθάσει τα 700.000 μέλη.

Είμαστε όλοι εμείς που με κάθε like, share και comment, λειτουργούμε και ορθώς ως πρεσβευτές της χώρας μας.

Έως σήμερα εκατομμύρια χρήστες έχουν ξεναγηθεί στους προορισμούς της Ελλάδας μέσα από τις 7.500.000 περιηγήσεις που έχουν σημειωθεί στις σελίδες του Discover Greece.

Μέχρι σήμερα έχουμε αλληλεπιδράσει με ενθουσιασμό 4.100.000 φορές για το περιεχόμενο που μοιράστηκε το Discover Greece μαζί mας ανεβάζοντας το total Facebook reach στα 160.000.000 εκατομμύρια.

Εγκάρδιες και θερμές ευχές Discover Greece για να ξεπεράσεις  το 1 εκατομμύριο fans μέσα στον χρόνο και θα είμαστε αρωγοί και σύντροφοί σου σε κάθε ιστορία, καμπάνια, post και ιδέα σου!

Χρόνια Πολλά και KEEP ON GOING!!!

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.