ΣΤΗΝ 4Η ΘΕΣΗ Η AEGEAN AIRLINES ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ 10 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!

Τη λίστα με τις κορυφαίες εταιρείες της Ευρώπης ανακοίνωσε η διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα εDreams όπως αυτή προέκυψε από την κριτική 90.000 επιβατών που χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα. Τα κριτήρια είναι η εξυπηρέτηση στο check-in, οι υπηρεσίες κατά την διάρκεια της πτήσης και η άνεση.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα του http://news247.gr, η Aegean Airlines αναδείχθηκε η 4η  καλύτερη αεροπορική εταιρεία για το 2015, αφήνοντας πίσω της πολύ μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες όπως η Lufhansa και η Turkish Airlines. Με ανώτερη βαθμολογία το 5, πρώτη εταιρεία αναδείχθηκε η Luxair με έδρα το Λουξεμβούργο συγκεντρώνοντας 4,11 βαθμούς ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Ausrian Airlines με 4,08 βαθμούς. Με 4,06 βαθμούς στην τρίτη και στην τέταρτη θέση βρίσκονται η Swiss και η Aegan αντίστοιχα. Την πεντάδα συμπληρώνει η γερμανική Lufthansa με 4,04 βαθμούς. Ακολουθεί η λιστά με τις 10 κορυφαίες

Στις επιμέρους κατηγορίες η Aegean βαθμολογήθηκε ως δεύτερη καλύτερη με 4,18 βαθμούς σε ότι αφορά τις υπηρεσίες κατά την διάρκεια της πτήσης μάζί με την Turkish Airlines. Στην συγκεκριμένη κατηγορία πρώτη αναδείχθηκε η Swiss.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.