ΑΥΞΗΣΗ 50% ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΦΟΣΟΝ…

πρώτον δεν σημειωθούν έκτακτα γεγονότα και δυσχερείς καταστάσεις που θα επηρεάσουν αναπόφευκτα τη ρωσική τουριστική κίνηση στην Ελλάδα και όχι μόνο και  δεύτερον λειτουργήσει ομαλά η διαδικασία έκδοσης θεωρήσεων.

Ωστόσο και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και παρά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα αλλά και τη γενικότερη ανασφάλεια ως προς την πορεία της οικονομίας της Ρωσίας (κυρίως ως προς την ισοτιμία Ευρώ/Ρούβλι) ο Όμιλος καταγράφει σταθερά ανοδική τάση – η οποία εύλογα τροφοδοτείται και από τη σοβαρή κρίση στις Ρωσο-τουρκικές σχέσεις – στις προκρατήσεις για τους περισσότερους ελληνικούς προορισμούς, με μέσο όρο μεταξύ 25%-30%.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Μουζενίδη είναι μακράν, ο μοναδικός ελληνικής ιδιοκτησίας και μεγαλύτερος tour operator για Ελλάδα στη ρωσική αγορά, με μερίδιο αγοράς άνω του 30% (Ένας στους τρεις Ρώσους που επισκέπτονται την Ελλάδα, διακινείται πλέον μέσω του Ομίλου Μουζενίδη).
Την περίοδο του 2016, ο Όμιλος Μουζενίδη, μέσω της «ναυαρχίδας» του Mouzenidis Travel, συνεργάζεται με περισσότερα από 2.000 ξενοδοχεία, σε όλες τις περιοχές της χώρας. Ειδικά για ορισμένους προορισμούς, όπως η Κρήτη, μάλιστα, έχει προγραμματιστεί για φέτος υπερτριπλάσιος αριθμός διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων και πτήσεων, σε σύγκριση με την περίοδο του 2015.
Με αφορμή το Έτος Ρωσίας-Ελλάδας, προγραμματίζεται σειρά ειδικών εκδηλώσεων στην Ελλάδα, όπως π.χ. παιδικά φεστιβάλ, εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα κ.α.
Επιπρόσθετα, διαπιστώνεται ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τη διοργάνωση εκδηλώσεων σχετικά με την Ελλάδα σε συνεργασία με τον Όμιλο Μουζενίδη, από τις Διοικήσεις πολλών Περιφερειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Τέλος, ο Όμιλος Μουζενίδη, με μεγάλη ικανοποίηση ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη των δραστηριοτήτων του στην Κύπρο, με την ίδρσυση και λειτουργία γραφείων του στη Λεμεσό.
Ο Όμιλος Μουζενίδη είναι ο μοναδικός ελληνικής ιδιοκτησίας τουριστικός οργανισμός που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους τομείς του Tour Operating, των Αερομεταφορών (με την ιδιόκτητη αεροπορική εταιρεία Ellinair), Διαμονής, Ειδικών Μορφών Τουρισμού (Συνεδριακός, Ιατρικός, Θρησκευτικός κοκ) Real Estate, Cargo κ.α.,  για την Ελλάδα σε 18 χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, των Βαλκανίων και της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.