ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ 6ο ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ!!!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει το πολύ-συνέδριο με τίτλο «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» που αφορά σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Ένα τριήμερο πολυσυνέδριο με στόχο να ενημερώσει τους νέους μας για τις τάσεις και ευκαιρίες για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας και ταυτόχρονα να αναδείξει “την ‘Αλλη Ελλάδα’ της καινοτομίας και της εξωστρέφειας

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα επιχειρηματικότητας των νέων και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Απευθύνεται σε νέους και νέες, κυρίως, αλλά όχι αποκλειστικά, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης. Θα πραγματοποιηθεί για 6η φορά στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής) με τη συμμετοχή περίπου 190 διακεκριμένων εισηγητών και τη στήριξη των πλέον αξιόλογων επιχειρήσεων.

Ο βασικός στόχος του Πανοράματος ήταν και είναι να ενημερωθούν οι νέοι, μέσα από 36 εισηγήσεις (πάνελ), σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν περίπου 15 κλάδοι/τομείς της οικονομίας προκειμένου να επιλέξουν τη βέλτιστη πορεία είτε ως στελέχη επιχειρήσεων είτε ως επιχειρηματίες.

Οι κλάδοι/τομείς είναι:

Ναυτιλία Τουρισμός Γεωργία
Φαρμακευτικός κλάδος Πληροφορική Logistics
Banking Τρόφιμα Digital Marketing
Διαφήμιση/Επικοινωνία Υψηλή Τεχνολογία Ασφάλειες
Αθλητική επιχειρηματικότητα Εξαγωγές  Design
 

Επιπλέον φέτος θα συνεχιστούν τα workshops οι συζητήσεις χωρίς ατζέντα, οι συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και κυρίως τα Business Days, τον πολύ επιτυχημένο θεσμό των εκπαιδευτικών επισκέψεων σε επιχειρήσεις στον οποίο πέρυσι έλαβαν πρόσκληση να συμμετάσχουν 900 νέοι και νέες, ηλικίας 18-30 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα

http://www.pan-orama.org

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.