ΔΕΚΑΕΞΙ TOUR OPERATORS ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Ε. ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ

Σημαντικές επαφές με εκπροσώπους κορυφαίων TourOperators και ταξιδιωτικών γραφείων της Σαουδικής Αραβίας είχε στην Αθήνα η Αναπληρώτρια Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Ελλάδας και της προσέλκυσης τουριστών από τη συγκεκριμένη αγορά.

Δεκαέξι εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών πρακτόρων που δραστηριοποιούνται στο Ριάντ, επισκέφθηκαν την Ελλάδα στο πλαίσιο των ταξιδιών εξοικείωσης (famtrips) που εντάσσονται στον ευρύτερο σχεδιασμό για το στρατηγικό άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού σε δυναμικές αγορές της Μέσης Ανατολής.

Η Aν. Υπουργός τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους στην Ελλάδα και αναφέρθηκε διεξοδικά στο στοχευμένο πρόγραμμα ενεργειών για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας στη Σαουδική Αραβία που αποτελεί μία δυναμικά αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά για τη χώρα μας. Επίσης αναφέρθηκε στην επικείμενη υλοποίηση του 2oυ Greek Tourism Workshop στο Ριάντ την ερχόμενη εβδομάδα για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας των τουριστικών αγορών των δύο χωρών, και όπου το Υπουργείο και τον ΕΟΤ θα εκπροσωπήσει ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ κ. Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Οι εκπρόσωποι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το ταξίδι τους στην Ελλάδα και αναφέρθηκαν στις σημαντικές προοπτικές για την τουριστική συνεργασία και την προσέλκυση τουριστών από την αγορά της Σαουδικής Αραβίας. Είχε προηγηθεί ξενάγησή τους στα αξιοθέατα της Αθήνας και της ευρύτερης περιοχής της Αττικής, και επίσκεψή τους στο Ναύπλιο, την Επίδαυρο και στην Αίγινα.

Στις συναντήσεις της Αν. Υπουργού Τουρισμού στην Αθήνα, συμμετείχε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ και στελέχη των Hotelbeds, HafifTravel, FlyinTravel, EjazTravel, JawwalTravel, AlKhalafTravel, AlFarisTravel, ElafTravel, AttarTravel, GlobalTravel Club Tour, ACTS, TimeTravel, AlMousimTravel, AlTayyarTravel, AlSarh, και του γραφείου της Aegean στο Ριάντ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.