ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΡΙΤΙΔΗΣ: «ΕΑΝ ΦΕΤΟΣ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ 1 ΕΚΑΤ. ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ»

Επειδή τον τελευταίο καιρό πολλά λέγονται, ακούγονται και διαδίδονται για τη ραγδαία αύξηση των Ρώσων τουριστών φέτος στην Ελλάδα, καλό είναι να έχουμε σοβαρά υπόψη μας τις απόψεις ενός, χωρίς υπερβολές, ειδήμονα της ρωσικής αγοράς και άριστου γνώστη των εξελίξεων, των δρώμενων, των προτιμήσεων κλπ. των κατοίκων από τη χώρα από τη βότκας, όπως άλλωστε έχει επανειλημμένα διαπιστώσει το B2T blog:

Του διευθύνοντος συμβούλου της Tez Tour Ελλάδας κ. Δημήτρη Χαριτίδη ο οποίος στη συνέντευξη που πριν από περίπου δύο μήνες παραχώρησε στο BT blog δήλωσε χωρίς περιστροφές: «μακάρι να αποδειχθώ αναληθής, αλλά η Ελλάδα δεν θα υποδεχτεί φέτος περισσότερους από 1 εκατομμύριο Ρώσους τουρίστες. Εάν προσεγγίσουμε αυτό το νούμερο, τότε θα είναι μια μεγάλη επιτυχία»

Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Χαριτίδης επεσήμανε ότι λύση στο καίριο και χρόνιο θέμα της διαδικασίας χορήγησης βίζας στους Ρώσους ταξιδιώτες που επιθυμούν να επισκεφτούν την Ελλάδα καλείται να δώσει το υπουργείο Εξωτερικών, δημιουργώντας περισσότερα visa centers στη ξένη χώρα και στελεχώνοντας με περισσότερους εργαζόμενους τις ελληνικές διπλωματικές υπηρεσίες στη Ρωσία.

Έχουν αλήθεια γίνει αυτές οι ενέργειες;

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.