ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΤΖΗΚΑΣ: «ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ NOVOTEL ΑΘΗΝΩΝ ΔΑΠΑΝΑ 250.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΟΥ»

Στην ανακαίνιση των χώρων φιλοξενίας εκδηλώσεων και συνεδρίων προέβη πρόσφατα το ξενοδοχείο Novotel Aθηνών που αποτελεί το ελληνικό μέλος του διεθνούς ομίλου ξενοδοχείων Accor. Για την ακρίβεια και όπως σχετικά επισημαίνει στο BT blog ο γενικός διευθυντής του Novotel Αθηνών κ. Ευριπίδης Τζήκας «πρόκειται για την τελευταία επένδυση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο και ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα». Και όπως ο ίδιος ξεκαθαρίζει «στο Novotel Αθηνών υλοποιούνται κάθε χρόνο επενδύσεις ύψους 250.000 ευρώ προκειμένου οι υπηρεσίες του να εναρμονίζονται πλήρως με τις υψηλές προδιαγραφές της φιλοξενίας, της τεχνολογίας κλπ. και να προσαρμόζονται στις ανάγκες- απαιτήσεις των πελατών του».

Υιοθετώντας τη φιλοσοφία «It ‘s a lot better at Novotel» το ελληνικό μέλος της Accor υπόσχεται να φιλοξενήσει εμπνευσμένες εκδηλώσεις, δημιουργικές συναντήσεις και επιτυχημένα συνέδρια στους ανανεωμένους χώρους του, έχοντας δημιουργήσει ένα εξαιρετικά μοντέρνο περιβάλλον με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας.

Διαθέτοντας εμπειρία πολλών ετών στη διοργάνωση επιτυχημένων εκδηλώσεων, το Novotel Αθηνών εντόπισε, σύμφωνα με τον κ. Τζήκα, την ανάγκη να συνδυάσει την καινοτομία, την τεχνολογία και την avant-garde αισθητική. Σε αυτό το πλαίσιο, ο στόχος της ανανέωσης των 10 μοναδικών αιθουσών που διαθέτει το ξενοδοχείο για συναντήσεις, ήταν να αποτελέσουν χώρους που θα προάγουν τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητα.

Σε ότι αφορά στην τουριστική κίνηση και με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο κ. Τζήκας εκτιμά ότι «ο δείκτης της πληρότητας του Novotel Αθηνών θα καταγράψει αύξηση κατά 2 με 3 ποσοστιαίες μονάδες φέτος σε σχέση με πέρυσι». Συγκεκριμένα, ο δείκτης της μέσης πληρότητας για το σύνολο της τρέχουσας χρονιάς θα αγγίξει το 72%-73%, ενώ πέρυσι είχε διαμορφωθεί στο 72%.

Οι περισσότεροι πελάτες του αθηναϊκού ξενοδοχείου και σε ποσοστό της τάξεως του 70% επιλέγουν, διαμένουν σε ένα από τα 196 δωμάτια του Novotel Αθηνών και επισκέπτονται την Αθήνα για leisure, ενώ το 30% για επαγγελματικούς λόγους.

Αποτελώντας μέλος του διεθνούς δικτύου της γαλλικής εταιρίας Accor (η οποία διαθέτει ή συνεργάζεται με περισσότερα από 3.700 ξενοδοχεία στον κόσμο), δεν θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση γιατί οι Γάλλοι είναι η εθνικότητα που πρωταγωνιστεί στις διανυκτερεύσεις του αθηναϊκού ξενοδοχείου, όπως δηλώνει ο κ. Τζήκας. Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι ταξιδιώτες από τη Νότια Αμερική και την τρίτη θέση καταλαμβάνουν οι Έλληνες.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.