ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ NELIOS ΣΤΑ TOURISM AWARDS ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ!!!

Σε μια λαμπερή εκδήλωση, αντάξια του συνεχώς εξελισσόμενου και αναπτυσσόμενου ελληνικού τουρισμού, η Nelios  απέσπασε 5 σημαντικά βραβεία στα Tourism Awards και ειδικότερα στις κατηγορίες Digital Tourism, Strategy & Innovation και Branding / Public Relations / People Strategy ανάμεσα σε υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό και ξεχωριστές προσπάθειες και προτάσεις από όλους τους συμμετέχοντες. Συγκεκριμένα:

1) Για το Hands Free Hotelier by Axia Hospitality & Nelios βραβεύτηκε με το Αργυρό Βραβείο Καινοτόμου Concept, Προϊόντος, Μοντέλου Λειτουργίας ή Παροχής Υπηρεσίας / Start-up.

 

2) Για το Poseidonion Grand Hotel βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο Ηλεκτρονικής Παρουσίας & Επικοινωνίας.

 

3) Για το Athens Authentic Marathon βραβεύτηκε με το Αργυρό Βραβείο Υποστήριξης Τοπικών Κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ.

 

4) Για τη Seajets βραβεύτηκε με το Χάλκινο Βραβείο Αξιοποίησης Μηχανών & Τεχνικών Αναζήτησης.

5) Για το Walk Athens! Signs βραβεύτηκε με το Χάλκινο Βραβείο Υποστήριξης Τοπικών Κοινοτήτων / Δράσεις ΕΚΕ.

 

Οι συγκεκριμένες  επιτυχίες της Nelios είναι το επιστέγασμα, η συμβολική αναγνώριση μιας αδιάλλειπτης ομαδικής προσπάθειας που συντελείται καθημερινά στα γραφεία της, έχοντας ως μοναδικό στόχο την παραγωγή του τελικού προϊόντος να αποτελεί απτό λόγο περηφάνιας, τόσο για την εταιρία και τους εργαζόμενους της  όσο και για τον εκάστοτε πελάτη.

Όλα αυτά τα χρόνια της αλματωδώς εξελισσόμενης πορείας της Nelios και μέσα από σημαντικές επιτυχίες στο χώρο του ελληνικού τουρισμού, αυτό που προκύπτει γλαφυρά σε καθημερινή βάση και μέσα από έναν κικεώνα ετερόκλητων δυσκολιών και προβλημάτων στο χώρο, είναι πως όταν η λειτουργία της ομάδας εναρμονίζεται με την παραγωγικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου, τότε το αποτέλεσμα είναι πάντοτε επιτυχημένο.

Και είναι πάντοτε επιτυχημένο όχι επειδή κερδίζει κάποιος βραβεία, που αποτελεί βέβαια τεκμήριο υψηλής απόδοσης, αλλά γιατί ακόμα κι αν αποτύχεις, ή για να το θέσουμε πιο σωστά, ακόμα κι αν δεν υπερτερήσεις, αρκεί που γνωρίζεις βαθιά μέσα σου πως τόσες διαφορετικές προσωπικότητες και τόσες ετερογενείς πηγές γνώσης “ταξίδεψαν” παρέα, φυλάττωντας ο ένας τα νώτα του άλλου για έναν κοινό σκοπό. Και αυτό σε γεμίζει με διάθεση για προσπάθεια, με διάθεση για δημιουργία, με διάθεση για ζωή…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.