ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛΦ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΧΙΑΔΑΚΗΣ

Μια ακόμα διεθνής διάκριση για το Κρητικό γκολφ ήρθε από τον αθλητή του Ομίλου Γκολφ Κρήτης Γιώργο Παχιαδάκη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διεθνές Πρωτάθλημα Εφήβων, στην κατηγορία έως 15 ετών, που διεξήχθη στην Αίγυπτο!

Ο νεαρός Κρητικός πρωταθλητής, συμμετείχε με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας στο Διεθνές Πρωτάθλημα με αρχηγό αποστολής τον κ. Θωμά Τόκα και με την επιτυχία του αυτή, απέδειξε ότι το γκολφ, ένα άθλημα όχι και τόσο γνωστό στο ευρύ κοινό, μπορεί να φέρει σημαντικές διακρίσεις στη χώρα μας γενικότερα, αλλά και στην Κρήτη ειδικότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Παχιαδάκης έχει ήδη πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του από διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει καταφέρει να θέσει τις βάσεις για μια λαμπρή καριέρα στο Ολυμπιακό άθλημα του γκολφ.

Το Γκολφ στην Κρήτη

Στην  Aegean Golf Academy, λειτουργούν παιδικά τμήματα, τμήματα αρχάριων ενηλίκων, αλλά και προχωρημένων παικτών που επιθυμούν να τελειοποιήσουν την τεχνική τους, σε πλήρως ανακαινισμένες και εναρμονισμένες με τα ευρωπαϊκά πρότυπα προπονητικές εγκαταστάσεις.

Προπονητής της ακαδημίας είναι ο πρώην Πρωταθλητής Ελλάδος Χρήστος Νικόπουλος, ένας εξαιρετικά έμπειρος και πιστοποιημένος (PGA) προπονητής του γκολφ, μέλος της Ένωσης Επαγγελματιών του Γκολφ σε Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία και Ιρλανδία και επί 11 χρόνια μέλος της Εθνικής ομάδας γκολφ, ο οποίος χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να βοηθήσει τον παίκτη να βελτιωθεί.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.