ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ;

Πληροφορίες που διαχέονται ταχέως και αναπόφευκτα προκαλούν αναστάτωση στους τουριστικούς επιχειρηματίες της χώρας κάνουν λόγο για ανυπέρβλητα προβλήματα που αντιμετωπίζει γνωστός ελληνικός ταξιδιωτικός οργανισμός. Η ανησυχία είναι εύλογη και δικαιολογημένη καθώς ο ελληνικός ταξιδιωτικός οργανισμός δραστηριοποιείται στον καίριο τομέα του εισερχόμενου στην Ελλάδα, ξένου τουρισμού, «διαχέοντας» πελάτες του- δηλαδή ξένους ταξιδιώτες- σε χερσαίους και νησιώτικους προορισμούς της χώρας μας. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο συγκεκριμένος τουριστικός οργανισμός οφείλονται, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη διακοπή της συνεργασίας του με, μέχρι πρότινος, συνεργάτη του οποίος συνέβαλλε τα μάλα στην ανάπτυξη της εταιρίας σε ξένη αγορά.

Προκειμένου να διασταυρώσει τη συγκεκριμένη πληροφορία- όπως άλλωστε πάντα πράττει το Business Travel blog- επικοινώνησε με τουριστικούς επιχειρηματίες που συνεργάζονται με τον ταξιδιωτικό οργανισμό και διακρίνονται για την άριστη τους γνώση στα τουριστικά δρώμενα. Αναδεικνύοντας την αλήθεια οι ίδιοι χαρακτηριστικά δηλώνουν ότι η προαναφερθείσα συνεργασία έχει διακοπεί εδώ και 1-1,5 χρόνο και για αυτό ο ταξιδιωτικός οργανισμός έχει προβεί στις ενέργειες εκείνες που αποδεικνύουν ξεκάθαρα τη λήξη της συνεργασίας. Παράλληλα, επισημαίνουν ότι παρόλο την καθυστέρηση που παρατηρείται στις πληρωμές από τον τουριστικό οργανισμό- συνήθης πλέον τακτική για πολλούς επιχειρηματίες- εντούτοις δεν έχει κάτι άλλο παρατηρηθεί που να συνηγορεί στο ότι η εταιρία αντιμετωπίζει το όποιο ανυπέρβλητο πρόβλημα, έχοντας η ίδια από την πλευρά φροντίσει να διεισδύσει και σε άλλες αγορές, μηδενίζοντας τις όποιες απώλειες. Ωστόσο σημειώνουν ότι εάν πρόκειται για ανυπόστατες φήμες ή για πληροφορίες που ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα θα επιβεβαιωθεί μέσα στα επόμενους μήνες. Παρόλο που το απεύχονται, τονίζουν «ότι στην περίπτωση που επαληθευτούν οι φήμες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τουριστικός οργανισμός, τότε θα μιλάμε για πλήγμα στον ελληνικό τουρισμό».

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.