Η UNITED AIRLINES ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΠΟΧΙΚΕΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ

Η παραδοσιακή «υδάτινη αψίδα» καλωσορίζει την έναρξη της απευθείας πτήσης UA125 Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark της United Airlines (26 Μαΐου)

Η παραδοσιακή «υδάτινη αψίδα» καλωσορίζει την έναρξη της απευθείας πτήσης UA125 Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark της United Airlines (26 Μαΐου)

Καθημερινή πτήση με Boeing 767-300 έως τον Οκτώβριο

 

Η United Airlines ξεκίνησε σήμερα την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας και του κόμβου της στη Ν. Υόρκη, το αεροδρόμιο Newark Liberty International. Οι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά έως τις 6 Οκτωβρίου 2016 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα).

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο Robert Humphries, Managing Director Sales της United για τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Ινδία. «Η συγκεκριμένη σύνδεση θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας όχι μόνο απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη αλλά επίσης βολικές συνδέσεις από τον κόμβο μας στο Newark Liberty σε προορισμούς σε ολόκληρη την αμερικανική ήπειρο».

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου, δήλωσε: «Με πολλή μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την έναρξη των απευθείας πτήσεων της United που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / Newark Liberty International, έναν από τους πιο εξυπηρετικούς κόμβους των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς εξυπηρετεί την αυξημένη κίνηση προς / από τις ΗΠΑ,  αγορά με μεγάλη αναπτυξιακή δυναμική, χάρη στις δυνατότητες ταχείας ανταπόκρισης που προσφέρει με προορισμούς της Βόρειας και Νότιας Αμερικής, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο  τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας.

Το 2015 αποτέλεσε έτος ρεκόρ για το αεροδρόμιό μας, με τους ξένους επιβάτες αυξημένους κατά 26% και την αγορά της Β. Αμερικής να αναπτύσσεται με διψήφιους ρυθμούς. Το πρώτο τετράμηνο του 2016 έχει επίσης θετικό πρόσημο και, με τη θερινή περίοδο μπροστά μας, ευχόμαστε στη United Airlines κάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας».

 

Πρόγραμμα Πτήσεων

Το πλήρωμα της United Airlines, πτήση UA125, σε εορταστική φωτό με αφορμή την έναρξη της απευθείας πτήσης Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark (26 Μαΐου)

Το πλήρωμα της United Airlines, πτήση UA125, σε εορταστική φωτό με αφορμή την έναρξη της απευθείας πτήσης Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark (26 Μαΐου)

Η πτήση UA125 αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12:15 μ.μ., και φτάνει στη Ν. Υόρκη/Newark στις 4:15 μ.μ. την ίδια ημέρα.  Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη /Newark καθημερινά στις 5:50 μ.μ., και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές).  Η διάρκεια των πτήσεων είναι 11 ώρες προς τη Ν. Υόρκη και 9 ώρες και 40 λεπτά προς την Αθήνα.

Οι πτήσεις εκτελούνται από  αεροσκάφος Boeing 767-300  με συνολικά 214 θέσεις – 30 θέσεις – που γίνονται επίπεδα κρεβάτια – στη United Business First και 184 θέσεις στη United Economy, συμπεριλαμβανομένων 49 Economy Plus θέσεων με επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο.

Οι πτήσεις από την Αθήνα έχουν υπολογισθεί να είναι βολικές χρονικά ώστε να συνδέονται από τη Νέα Υόρκη/Newark με ένα εκτενές δίκτυο πτήσεων σε προορισμούς σε όλη την αμερικανική ήπειρο. Η United πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο  New York/Newark σε περισσότερους από 300 προορισμούς σε όλη τη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική, εκ των οποίων περισσότεροι από 100 εξυπηρετούνται χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.

Η United διαθέτει το μεγαλύτερο κόμβο στη μητροπολιτική περιοχή της Ν. Υόρκης, στο αεροδρόμιο Newark Liberty International. Σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από το Μανχάταν, το αεροδρόμιο προσφέρει την ταχύτερη  επίγεια πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης, όπως το AirTrain που καλύπτει τη διαδρομή προς το New York Penn Station στο κέντρο του Μανχάταν, σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών.

 

 

Προϊόντα και Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης

Η BusinessFirst της United προσφέρει υπηρεσίες superior business-class. Η θέση BusinessFirst (πτυσσόμενη κατά 180 μοίρες) μετατρέπεται σε κρεβάτι μήκους 1,90 μ.,  προσφέροντας  ατομικό on-demand σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη touch-screen 39 εκατοστών. Η BusinessFirst περιλαμβάνει ανέσεις όπως υποδοχή για laptop, USB ports, ακουστικά που περιορίζουν το θόρυβο, προϊόντα περιποίησης δέρματος της μάρκας Cowshed, κουβέρτες πτήσης-«παπλώματα» και πλούσιο γεύμα «multi-course», με το οποίο προσφέρεται κρασί.

Η United Economy προσφέρει φαγητό, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρα και κρασί, τσάι, καφέ  και πρόγραμμα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι θέσεις περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενο μαξιλαράκι κεφαλής και μόνιτορ 22,8 εκατοστών, το οποίο προσφέρει  προσωπικό «on-demand» σύστημα ψυχαγωγίας.

Εορτασμός στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σήμερα (26 Μαΐου) με αφορμή την έναρξη της απευθείας πτήσης UA125 Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark

Εορτασμός στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σήμερα (26 Μαΐου) με αφορμή την έναρξη της απευθείας πτήσης UA125 Αθήνα – Νέα Υόρκη / Newark

Η United Economy Plus προσφέρει  έως 10 εκατοστά περισσότερο χώρο για τα πόδια.  Τοποθετημένες κοντά στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας Economy, οι θέσεις προσφέρουν το επιπλέον πλεονέκτημα της ταχύτερης εξόδου από το αεροσκάφος κατά την άφιξη.

Οι πελάτες της  United στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν κράτηση πτήσεων μέσω του united.com ή με επικοινωνία με τις κρατήσεις της United στο 00-800-441-4-3592 ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η United εκτελούσε απευθείας πτήσεις Αθήνα – Ν. Υόρκη κατά την περίοδο 2007 – 2011.

 

Σχετικά με τη United

Η United Airlines και η United Express εκτελούν κατά μέσο όρο 5.000 πτήσεις την ημέρα σε 336 αεροδρόμια προς 6 ηπείρους. Το 2015 η United και η United Express πραγματοποίησαν περισσότερες από 1,5 εκατομμύρια πτήσεις, μεταφέροντας περισσότερους από 140 εκατομμύρια επιβάτες. Η United είναι υπερήφανη που διαθέτει παγκοσμίως το πιο περιεκτικό δίκτυο δρομολογίων, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών κόμβων στο Σικάγο, το Ντένβερ, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη/Newark, το Σαν Φρανσίσκο και την Ουάσιγκτον. Η United πετά με περισσότερα από 715 δικά της αεροσκάφη και, αυτό το χρόνο, η εταιρεία αναμένει την παράδοση 21 νέων αεροσκαφών Boeing,  737 NG, 787 και 777. Η εταιρεία  είναι  ιδρυτικό μέλος της Star Alliance, η οποία εξυπηρετεί  192 χώρες μέσω 28 εταιρειών – μελών. Περίπου 86.000 υπάλληλοι της United εργάζονται σε κάθε πολιτεία στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το united.com, να ακολουθήσετε την @United στο Twitter ή να συνδεθείτε μέσω Facebook. Η κοινή μετοχή της μητρικής εταιρείας της United, United Continental Holdings, Inc., βρίσκεται σε διαπραγμάτευση στο NYSE υπό τον κωδικό UAL.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.