ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT

Την νέα λουτρόπολη του ξενοδοχείου «Miragio spa Thermal» στο Κάνιστρο –Παλιούρι Χαλκιδικής επισκέφτηκε πριν από λίγες μέρες, κατόπιν πρόσκλησης, αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεως Ελλάδος.
Την αντιπροσωπεία υποδέχτηκε η υπεύθυνη των spa του ξενοδοχείο κύρια Μαρία Τσαλαπατάνη, η οποία την ξενάγησε στους χώρους του νέου ξενοδοχείου και στην συνέχεια ενημέρωσε για το συγκρότημα των λουτρών. Σημειώνεται ότι τα νέα αυτά λουτρά έχουν αναγνωριστεί από την επιτροπή του Υπουργείου Τουρισμού και πλέον αποτελούν μια νόμιμη λουτρόπολη που λειτουργεί μέσα στην μονάδα του ξενοδοχείου.
Η αντιπροσωπεία διαπίστωσε από την ξενάγηση τις τέλειες λουτρικές εγκαταστάσεις, που διαθέτουν, όπως σύγχρονες εγκαταστάσεις ευρωπαϊκών προδιαγραφών, με μεγάλες πισίνες, σάουνες κ.α.
Στην συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ., αφού καταθέσαν ενημερωτικό φάκελο σχετικά με την δραστηριότητα του πανελλήνιου συλλόγου, συνεδρίασαν σε αίθουσα του ξενοδοχείου και ανέλυσαν τα δεδομένα της επένδυσης και την λειτουργία των λουτρών σε αυτήν την περιοχή αλλά και το κόστος για κάθε λουόμενο, καθώς η μονάδα απευθύνεται σε πολίτες με αυξημένες οικονομικές δυνατότητες.
Εξέτασαν τέλος την πρόταση να πραγματοποιηθεί μια ενημερωτική ημερίδα στα τέλη του Σεπτέμβρη στο παραπάνω συγκρότημα, με κύριο θέμα την ανάπτυξη και προβολή του θεραπευτικού τουρισμού και την ανάδειξη της νέας λουτρόπολης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.