H ARIA HOTELS ΔΙΕΥΡΥΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ PORTFOLIO ΤΗΣ ΜΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ξενοδοχειακή αλυσίδα Aria Hotels που βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα του Libra Group-είναι μια μικρή οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που υπόσχονται στον επισκέπτη την ιδανική απόδραση σε ιδιαίτερους προορισμούς στην Ελλάδα.

«Αθόρυβα» έχει διευρύνει εντυπωσιακά τον αριθμό των ξενοδοχείων και των ανεξάρτητων κατοικιών, με αποτέλεσμα στο portofolio της να συγκαταλέγονται 23 ξενοδοχεία και βίλες σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς και χειμερινούς προορισμούς της χώρας.

Αναλυτικότερα:

Στην Κίμωλο

To Windmill Kimolos αποτελεί έναν από τους λίγους παραδοσιακούς ανεμόμυλους στην Ελλάδα. Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου, με την πανοραμική θέα στο Αιγαίο και το γειτονικό νησί της Πολυαίγου, εγγυάται απόλυτη χαλάρωση σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς. Το Thalassa Beach House, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα, προσφέρει πλήρη αυτονομία και ανέσεις υψηλής αισθητικής, ενώ το Milaki, πολύ κοντά στο λιμάνι της Κιμώλου, με τα έξι δωμάτια αποτελεί μια ακόμη πρόταση για ξέγνοιαστες διακοπές στο μικροσκοπικό αυτό νησί.To Bonatsa Beach House, μόλις λίγα μέτρα από την παραλία της Μπονάτσας και το Β3 Bonatsa Beach Bar, διαθέτει τρία δωμάτια, όλα με καινούργια επίπλωση και σύγχρονο εξοπλισμό. Τέλος, το Alikaki προσφέρει τρία studios με πανέμορφη θέα στην παραλία της Αλυκής, που εξασφαλίζουν απόλυτη αυτονομία και άνεση. To Kimolos Blue βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από την Αλυκή και είναι ένα συγκρότημα αρμονικά ενταγμένο στο κυκλαδίτικο τοπίο του νησιού που αποτελείται από έντεκα δωμάτια. Οι παραδοσιακές κατοικίες Psathi Blue I και Plsathi Blue II, λίγα μόλις βήματα από το γραφικό λιμάνι της Κιμώλου, εγγυώνται μια άνετη διαμονή.

Στη Σέριφο 

Οι πανέμορφες Aria Villas στη Σέριφο, πλήρως εναρμονισμένες στο τοπίο του νησιού, συνθέτουν ένα μαγικό μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο και φόντο το σαγηνευτικό ηλιοβασίλεμα, ενώ η Aria Residence στην καρδιά της Χώρας αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του διατηρητέου οικισμού της πρωτεύουσας του νησιού.

Στη Μήλο

Ο παραδοσιακός ανεμόμυλος Aera Milos, στο χωριό Τρυπητή της Μήλου, μόλις 4 χλμ. από το πανέμορφο λιμάνι του Αδάμαντα και 9 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού, αποτελείται από τρία διαφορετικά επίπεδα με τα δωμάτιά του να διαθέτουν άνετο εξωτερικό χώρο για χαλάρωση με θέα το ηλιοβασίλεμα και τον γραφικό οικισμό της Πλάκας.

Στη Σαντορίνη 

Κτισμένη στο πιο επιβλητικό σημείο της Οίας στη Σαντορίνη, η καινούργια πολυτελής κατοικία Pina Caldera υποδέχεται τον επισκέπτη σε ένα περιβάλλον απαράμιλλης αισθητικής και φινέτσας. Η εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και οι υψηλού επιπέδου παροχές της συνιστούν τον απόλυτο ιδιωτικό παράδεισο. Παράλληλα, η Caipirinha Residence, με την προνομιακή της τοποθεσία στο υψηλότερο σημείο της καλντέρας στο Ημεροβίγλι, είναι ιδανική για χαλάρωση και ατέλειωτο ρομαντισμό. Τέλος, τo Condutto Residences, ένα συγκρότημα παραδοσιακών υπόσκαφων κατοικιών ανάμεσα στις δύο εμβληματικές εκκλησίες της Οίας, εγγυάται μια αυθεντική εμπειρία με φόντο την καλντέρα.

Στη Μύκονο

Με πανοραμική θέα στο Αιγαίο, η Aria Residence Mykonos είναι μία μοναδική πρόταση για χαλάρωση σε μία ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής. Η άνετη βίλα είναι ιδανική για οικογένειες, παρέες ή ζευγάρια που αναζητούν έναν ιδιωτικό παράδεισο στο όμορφο νησί της Μυκόνου.

Στην Κρήτη 

Το Alcanea Boutique Hotel, στην καρδιά της παλιάς πόλης των Χανίων, απευθύνεται στον ταξιδιώτη που επιθυμεί να γνωρίσει την πλούσια ιστορία και τα πολυδιάστατα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου σε ένα περιβάλλον ηρεμίας και αρμονίας. H Βίλλα Athermigo στο γραφικό Γαβαλοχώρι Χανίων, αρχαίο μνημείο και αξιόλογο δείγμα της τοπικής αρχιτεκτονικής και το γειτονικό Critamo Cottage, ένα παραδοσιακό Κρητικό σπίτι συνδυάζουν τη διακριτική κομψότητα του παρελθόντος και όλες τις ανέσεις της σύγχρονης εποχής. Το Scalani Hills, έξω από το χωριό Σκαλάνι στο Ηράκλειο, διαθέτει τρία πολυτελή δωμάτια πλήρως ανακαινισμένα με απόλυτο σεβασμό στον περιβάλλοντα χώρο του Κτήματος του Οινοποιείου Μπουτάρη. Ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο του κρασιού σε μια έκταση 70 στρεμμάτων αμπελοελαιώνα. To Cressa Ghitonia Village στον νομό Λασιθίου, αποτελεί μια παραδοσιακή Κρητική γειτονιά του 1800 που έχει πλήρως ανακατασκευαστεί, διατηρώντας όλα τα αρχικά της χαρακτηριστικά. Σε κάθε ένα από τα 15 οικήματά του, ο επισκέπτης έχει την ευκαιρία  να ταξιδέψει στο παρελθόν, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Τέλος, οι τρεις Sitia Residences, πολύ κοντά στο Cressa Ghitonia Village, μοιράζονται τα ίδια βασικά χαρακτηριστικά: είναι κτισμένες σε παραδοσιακές γειτονιές, χρησιμοποιούν ως κύρια υλικά την πέτρα και το ξύλο και διατηρούν αναλλοίωτο το αρχιτεκτονικό ύφος της περιοχής.

Στα Ζαγοροχώρια 

Το Kipi Suites, το οποίο απέχει μόλις μισή ώρα από την πόλη των Ιωαννίνων, στα γραφικά Ζαγοροχώρια,  προσφέρει πανοραμική θέα προς το χωριό και την καταπράσινη πλαγιά. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προορισμό για τους λάτρεις της φύσης, ενώ παράλληλα αποτελεί γαστρονομικό παράδεισο με παραγωγή πληθώρας τοπικών γεύσεων.

Στο Μέτσοβο 

Το Katogi Averoff Hotel & Winery, με τα 15 δωμάτιά του και το θεατρικά στημένο Οινοποιείο του στο ίδιο συγκρότημα, συνδυάζει την αυθεντική Ελληνική φιλοξενία με το κρασί του τοπικού αμπελώνα και είναι ιδανικό για μια χαλαρωτική διαμονή στο γραφικό Μέτσοβο.

 

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.